Facebook Pixel Οδεύει προς Άρη ο Μπρούνο!
| 2019-12-05 21:23:00

Ανατροπή με Μπρούνο - Εκεί τον κάνει "δώρο" ο Ολυμπιακός - Νέα "φωτιά" στη Superleague!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με Μπρούνο - Εκεί τον κάνει "δώρο" ο Ολυμπιακός - Νέα "φωτιά" στη Superleague!

Δανεισμός που θα συζητηθεί. Πού στέλνουν τον Βραζιλιάνο;

Δυσοίωνο φαίνεται πως είναι το μέλλον του Μπρούνο στον Ολυμπιακό, παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι δουλεύει καλά στις προπονήσεις και πως περιμένει να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί.

Ο Βραζιλιάνος χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους Ερυθρόλευκους, όμως πέρα από μία παρουσία του στο ματς με την Μπασακσεχίρ, δεν έχει καταφέρει να βρεθεί ξανά στην 11άδα των Πειραιωτών.

Ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου κόουτς του Ολυμπιακού, και το τελευταίο διάστημα ακούστηκε πολύ έντονα ότι θα επέστρεφε στον Ατρόμητο.



Τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ενδεχόμενη επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι στους Περιστεριώτες, θα έχριζε και τον Μπρούνο φαβορί για να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας, όμως τελικά η πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη από τον Ατρόμητο άλλαξε άρδην την κατάσταση.

Ο νέος ενδιαφερόμενος για τον Μπρούνο φέρεται να είναι ο Άρης και επειδή ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να τον πουλήσει, το επικρατέστερο σενάριο είναι να τον παραχωρήσει ως δανεικό στους Κίτρινους, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έβαλαν τα γέλια στον Ολυμπιακό - Σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα έδωσε 3,5 εκατ. - Ούτε να απαντήσουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags