Facebook Pixel ΑΕΚ: Ήθελαν τον Καρέρα στον ΠΑΟΚ για αντι-Λουτσέσκου
| 2019-12-06 10:33:00

Τρελή ανατροπή: Γιατί ο Ίβιτς "τελείωσε" τον Σλούτσκι - Ήθελαν Καρέρα στον ΠΑΟΚ για αντι-Λουτσέσκου!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελή ανατροπή: Γιατί ο Ίβιτς "τελείωσε" τον Σλούτσκι - Ήθελαν Καρέρα στον ΠΑΟΚ για αντι-Λουτσέσκου!

Δεν υπάρχει "όχι" του Ρώσου. Τι έγινε στην Τούμπα. Παρασκήνιο-φωτιά.

ΑΕΚ: Με έναν σμπάρο, δύο τρυγόνια. Και ο Ίλια Ίβιτς τα δύο τα είχε... στοχευμένα από τη στιγμή που έκανε χθες το ταξίδι του στο Άμστερνταμ, αφού εκεί συναντήθηκε με τους δυο προπονητές που είχε "λοκάρει". Οι φήμες θέλουν τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή να είχε εδώ και μέρες συμφωνήσει με τον Μάσιμο Καρέρα, ωστόσο όταν προέκυψε διαθέσιμο το όνομα του Λεονίντ Σλούτσκι, έκανε την προσπάθειά του.

Κι αν η Ένωση είχε χρόνο να διαθέσει (και προφανώς όχι εναλλακτικές επιλογές) ίσως και να δεχόταν τη (λογικότατη) αξίωση του Ρώσου προπονητή για περισσότερο χρόνο από το σημερινό deadline που εξ αρχής είχε καθοριστεί από τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή. Δεν το έκανε, ο Ίλια Ίβιτς "τελείωσε" την υποψηφιότητα του και αμέσως ενεργοποίησε τη συμφωνία που είχε με τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και να υπογράψει το συμβόλαιό του, που σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την ΑΕΚ θα έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2021 με option ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμη.

Άγνωστο παραμένει το οικονομικό background της συμφωνίας, προφανώς όμως ο 55χρονος τεχνικός θα έχει κάνει σημαντικό σκόντο σε σχέση με τις απολαβές του στην αμέσως προηγούμενη ομάδα του, τη Σπάρτακ Μόσχας, όπου και εισέπραττε αρχικά 1,5 εκατ. ευρώ, προτού αυτό το ποσό αυξηθεί αφότου την οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της μετά από 17 χρόνια.

Μάλιστα, το προπερασμένο καλοκαίρι ο δρόμος της για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εμποδίστηκε από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με νίκη (με ανατροπή από 0-2) 3-2 στην Τούμπα και ισοπαλία 0-0 στη Μόσχα απέκλεισε τότε την ομάδα του κατά τα φαινόμενα νέου τεχνικού της Ένωσης, για τον οποίο μάλιστα είχε ρωτήσει το περασμένο καλοκαίρι, αφότου έφυγε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και πριν καταλήξει στον Αμπέλ Φερέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ταράζει τα νερά στην ΑΕΚ ο Ίβιτς - "Τρελή" κίνηση από το πουθενά - Θέλει πρώην Ολυμπιακού και ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags