Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μανά «τρώει» τον Ρονάλντο – Αυτός ο πίνακας τα λέει όλα!
| 2019-12-06 13:07:00

Ο Μανά «τρώει» τον Ρονάλντο – Αυτός ο πίνακας τα λέει όλα!

Sportdog Team
Ο Μανά «τρώει» τον Ρονάλντο – Αυτός ο πίνακας τα λέει όλα!

Και όμως αυτός ο παίκτης τερμάτισε κάτω από αυτό τον Πορτογάλο στη Χρυσή Μπάλα.

Ο Σαντιό Μανέ ήταν ο εκ των μεγαλύτερων πρωταγωνιστών της Λίβερπουλ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, τη διεκδίκηση του περσινού πρωταθλήματος και την ξέφρενη φετινή πορεία στην Πρέμιερ.

Τα στατιστικά του το 2019 ξεπερνούν και αυτά του Κριστιάνο Ρονάλντο που σημαίνει, ότι αν ήταν λίγο πιο δημοφιλής, δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί κάτω από τον Πορτογάλο στην τελική κατάταξη της Χρυσής Μπάλας...

Όπως δείχνει σχετικός πίνακας, ο Σενεγαλέζος επιθετικός μέσα στο 2019 έχει μετρήσει 28 τέρματα και έχει αγωνιστεί 1.000 λεπτά περισσότερα από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, στον οποίο από πέρυσι γίνεται ειδική διαχείριση ώστε να είναι φρέσκος στα πιο σημαντικά και απαιτητικά παιχνίδια της «Γηραιάς Κυρίας». Ο Μανέ έχει δημιουργήσει περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ, έχει επιχειρήσει περισσότερες ντρίμπλες, έχει περισσότερες επαφές στη μεγάλη περιοχή λόγω του ρόλου και των καθηκόντων που του έχουν δοθεί στη Λίβερπουλ, ενώ, φροντίζει να σκοράρει δίχως απαραίτητα να χρειάζεται να στηθεί η μπάλα στην άσπρη βούλα.

Δείτε τον πίνακα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags