Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπρούνο: "Χρειάστηκε πολλή υπομονή - Αυτό είδε ο Μαρτίνς - Θα έρθουν οι ευκαιρίες"
| 2019-12-06 17:27:00

Μπρούνο: "Χρειάστηκε πολλή υπομονή - Αυτό είδε ο Μαρτίνς - Θα έρθουν οι ευκαιρίες"

Sportdog Team
Μπρούνο: "Χρειάστηκε πολλή υπομονή - Αυτό είδε ο Μαρτίνς - Θα έρθουν οι ευκαιρίες"

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Ο Μπρούνο μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα με τους Αγρινιώτες και αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του δίνει ο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούνο:

Για τη συμμετοχή στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ: "Ένιωσα πολύ σημαντικός για την ομάδα, οτι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να τη βοηθήσω να κερδίσει. Χρειάστηκε πολλή υπομονή τους τελευταίους 4 μήνες για να καταλάβουν όλοι πως είμαι έτοιμος να μπει σε έναν αγώνα και να βοηθήσω την ομάδα μου".



Για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση: "Στην προπόνηση τα δίνω όλα. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα όλο αυτό το διάστημα τα έδινα όλα στην προπόνηση. Νομίζω πως αυτό το είδε ο προπονητής και κατάλαβε πως είναι έτοιμος για έναν αγώνα και ανυπομονώ"

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Για εμένα ελπίζω να πάρω την ευκαιρία και να αγωνιστώ".

Για την υπομονή που χρειάστηκε να δείξει: "Χρειάζεται υπομονή γιατί τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να έρθει σε μια ομάδα και να τα κάνει όλα. Όσο βρίσκομαι εδώ, μαθαίνω και εξελίσσομαι. Θα έρθουν οι ευκαιρίες μέχρι το τέλος, καθώς είναι πολλά τα παιχνίδια και θα μπορέσω να βοηθήσω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags