Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Ούφε Μπεκ!
| 2019-12-07 15:45:00

Παίκτης... ανέκδοτο στον ΠΑΟ - Τεράστιο "έγκλημα" αυτό που έγινε - Τον "καθαρίζει" άμεσα ο Δώνης!

του Νίκου Στεργίου
Παίκτης... ανέκδοτο στον ΠΑΟ - Τεράστιο "έγκλημα" αυτό που έγινε - Τον "καθαρίζει" άμεσα ο Δώνης!

Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Πώς την πάτησαν έτσι;

Παναθηναϊκός: Δεν αποτελεί είδηση. Για την ακρίβεια, δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από ανέκδοτο. Και προς Θεού, αυτό δεν αφορά τον ποδοσφαιριστή. Αφορά αυτούς που τον επέλεξαν και τον έφεραν στον Παναθηναϊκό, αγνοώντας ότι μιλάμε για έναν άκρως επιβαρυμένο σωματικά και ψυχολογικά άνθρωπο, ο οποίος είναι ικανός να… τραυματιστεί και στον ύπνο του.

Προχθές, ο Ούφε Μπεκ έπαιξε για πρώτη φορά από την στιγμή που φόρεσε τα πράσινα βασικός, στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Και, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν δραστήριος, θετικός. Κάποια στιγμή στο δεύτερο χτύπησε και αντικαταστάθηκε. Δεν φάνηκε να είναι κάτι το σοβαρό, ούτε καν για να γίνει αλλαγή. Η χθτεσινή όμως διάγνωση ανέδειξε πρόβλημα στον αστράγαλο που τον αφήνει και πάλι εκτός δράσης.

Πρόκειται για το έκτο ή έβδομο (ο λογαριασμός έχει χαθεί, καλά καλά ούτε το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού γνωρίζει) που βγάζει ο Δανός από το καλοκαίρι και μετά. Από τότε δηλαδή που ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης συμφώνησαν να αγνοήσουν το ανάλογο ιατρικό του ιστορικό και να του δώσουν μια θέση στο ρόστερ, επιλέγοντας την "ποιότητα" που ευαγγελίζονταν με την έλευση ξένων ποδοσφαιριστών, μπροστά από "στοιχήματα" και ποδοσφαιριστές με "περιορισμένο ταβάνι", όπως χαρακτήρισαν διάφορους οι οποίοι τράβηξαν κουπί πέρυσι, αλλά η αξιολόγηση δεν τους έκρινε ικανούς για να είναι στο ρόστερ (ενεργοί ή φυσικά παρόντες) φέτος.

Για χάρη και του… Μπεκ! Του ποδοσφαιριστή που σε μισή σεζόν δεν έχει ξεπεράσει τις δύο ώρες συνολικά στο χορτάρι. Που μπορεί το deal που τον έντυσε στα πράσινα να ήταν οικονομικό και πιθανότατα συμφέρον (pay per play, πληρωμή δηλαδή του μεγαλύτερου μέρους του συμβολαίου του Δανού αναλόγως τις συμμετοχές του), αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει για να δικαιολογήσει το φιάσκο της επιλογής του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ειδικά από την στιγμή που το ιατρικό του παρελθόν ήταν τόσο προσβάσιμο όσο μια διαδικτυακή αναζήτηση.

Το παρήγορο για τους "πράσινους" είναι πως ο Δανός θα φύγει τον Ιανουάριο, μετράει μέρες. Το δυσάρεστο είναι πως αποτελεί την κορωνίδα των καλοκαιρινών, τεράστιων σφαλμάτων που έγιναν αρχικά στην αξιολόγηση του ρόστερ, στη συνέχεια στον καταρτισμό του μεταγραφικού σχεδιασμού και φυσικά στην εκτέλεση του, τόσο σε επίπεδο τελικών επιλογών όσο και κάλυψης των πραγματικών κενών της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ νέα στον ΠΑΟ - Πανηγυρίζει ο Αλαφούζος - "Μπαίνουν" τρελά λεφτά - Απίστευτο... δώρο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags