Facebook Pixel ΑΕΚ: Συγκίνησε ο Ίβιτς! Φοβερά λόγια από Κωστένογλου στο αντίο
| 2019-12-07 22:16:00

Απίστευτες ατάκες στα αποδυτήρια της ΑΕΚ! Αδικία σε Κωστένογλου, είπε ο Ίβιτς

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες στα αποδυτήρια της ΑΕΚ! Αδικία σε Κωστένογλου, είπε ο Ίβιτς

Συγκινητική η ατμόσφαιρα μετά την πεντάρα.

Με ψηλά το κεφάλι αποχωρεί ο Νίκος Κωστένογλου από τον πάγκο της ΑΕΚ. Το 5-0 επί του Πανιωνίου ήταν το μεγαλύτερο παράσημο για έναν στρατιώτη της Ένωσης που κλήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Όπως ήταν φυσικό, το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν συναισθηματικά φορτισμένο μετά την πεντάρα. Εκεί βρέθηκε ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος ευχαρίστησε τον Έλληνα τεχνικό ενώπιον όλων.

«Με στεναχωρεί όταν πρεπει να αποχωριστώ από πολύ καλούς συνεργάτες και από ανθρωπους με ήθος. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο με ατυχίες και αδικίες. Ο προπονητής στο τέλος είναι αυτός που πληρώνει τις αποτυχίες. Με στεναχωρεί γιατί υπήρξαμε συμπαίκτες, τον εκτιμώ ως άνθρωπο. Ήταν επαγγελματίας, δούλευε πολύ. Του ευχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει. Πιστεύω ότι συμφωνείτε μαζί μου. Νίκο σε Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και σου εύχομαι καλή επιτυχία. Έδωσες το 100% στην ομάδα που τόσο αγαπάς», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού διευθυντή.

Εμφανώς συγκινημένος ο Νίκος Κωστένογλου πήρε τον λόγο στη συνέχεια. «Ευχαριστώ Ίλια. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος. Συγγνώμη αν κάποιον στεναχώρησα αυτό το διάστημα. Είστε πάνω από το κύμα. Δείξατε ότι μπορείτε πολύ καλύτερα. Θέλω αυτό που σας ζήτησα από την πρώτη στιγμή. Να έχετε αγαστή μεταξύ σας συνεργασία. Ευχαριστώ όλο το ποδοσφαιρικό τμημα.

Θέλω να ξεκουραστείτε αύριο και από Δευτέρα και πάλι πιο δυνατά. Δυο πράγματα: Στη ζωή όταν κρατας κάτι τόσο πολύτιμο στα χέρια σου, μην το αφήνεις να φύγει. Να έχετε μεταξύ σας πνευματική αρχοντιά, να θυσιάζεστ ο ένας για τον άλλο, άσχετα αν κάποια στιγμή νιώθεις πληγωμένος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αρετές σας. Σας Ευχαριστώ πολύ όλους», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή, ο οποίος ανέλαβε με την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο και πλέον αφήνει τη θέση του στον πάγκο για τον Μάσιμο Καρέρα, που παρακολούθησε την αναμέτρηση από την κερκίδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags