Facebook Pixel Τι ισχύει με Μαυροπάνο και Παυλίδη σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
| 2019-12-08 11:00:00

"Σκοτωμός" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για Παυλίδη - Απίθανο σενάριο επιστροφής Έλληνα στο λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκοτωμός" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για Παυλίδη - Απίθανο σενάριο επιστροφής Έλληνα στο λιμάνι!

Τρέλα με τον φορ της Βίλεμ. Γυρίζει πίσω ο... κλεισμένος;

Ο Ολυμπιακός πάντα ενδιαφέρεται για νεαρούς, εξελίξιμους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Και ακόμη περισσότερο όταν αυτοί είναι Ελληνες. Γι’ αυτό και οι Ερυθρόλευκοι, αμέσως μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Βαγγέλη Παυλίδη, ρώτησαν να μάθουν για τον επιθετικό της Βίλεμ (όπως άλλωστε -περισσότερο "πιεστικά" είναι η αλήθεια- έκανε και ο ΠΑΟΚ), ενώ πάγιος είναι και ο έλεγχος… προόδου του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου.

Δεν πρέπει άλλωστε να λησμονείται πως ο Ελληνας στόπερ θα είχε καταλήξει στον Πειραιά, αν η Αρσεναλ, πριν δύο χρόνια ακριβώς δεν είχε κάνει αυτήν την εντυπωσιακή για τα ελληνικά δεδομένα μεταγραφή, αποκτώντας τον 20χρονο τότε Μαυροπάνο από τον ΠΑΣ Γιάννινα (μεταγραφή που προκάλεσε πολλούς τριγμούς σε παραδοσιακές… σχέσεις, που πήραν χρόνο να "γιατρευτούν").

Ο Μαυροπάνος δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στους Κανονιέρηδες. Ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς, που ουσιαστικά τον έχουν αφήσει εκτός δράσης για όλη τη φετινή σεζόν, ωστόσο ακόμη και όταν ήταν υγιής, σπάνια έφτανε ως και τον πάγκο των Λονδρέζων, οι οποίοι συχνά πυκνά εμφανίζονται από τα αγγλικά media να ψάχνουν ομάδα προκειμένου να τον δώσουν δανεικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Επιλογή που είχαν και το καλοκαίρι, ο ίδιος ο Μαυροπάνος όμως (όντας και τότε τραυματίας) δεν ήθελε να φύγει από το Λονδίνο, τουλάχιστον όχι μέχρι να νιώσει 100%. Ακόμη δεν είναι, σενάρια στην Αγγλία επαναφέρονται, εμπλέκοντας μάλιστα και τον Ολυμπιακό. Δεν μοιάζει πιθανό. Για πολλούς λόγους. Ο πρώτος και κύριος είναι η αγωνιστική κατάσταση του 22χρονου στόπερ. Δεν είναι υγιής, δεν είναι στο 100%, δεν έχει ρυθμό, θα χρειαστεί περισσότερο, οπότε ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να "επενδύσει" σε βοήθεια από αυτόν.

Δεύτερον, οι Ερυθρόλευκοι σε μια τέτοια τουλάχιστον περίπτωση δεν θα ήθελαν δανεισμό. Δεν τους κάνει. Τρίτον, και ο ίδιος ο Μαυροπάνος παρότι έχει… χαλαρώσει σε σχέση με την προηγούμενη άκαμπτη στάση του και δεν αποκλείει ασυζητητί το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του (πάντα όμως σε λογική δανεισμού), έχει ακόμη προτεραιότητα την παραμονή στην Αρσεναλ και εν συνεχεία, αν αυτό δεν είναι εφικτό, δανεισμό του σε ομάδα που θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κυρίως επιδιώκοντας αυτή να είναι στην Αγγλία και αν όχι, σε κάποια προηγμένου πρωταθλήματος (και όχι του ελληνικού που παραμένει τελευταίο στην ιεράρχηση του Ελληνα στόπερ).

Κοινώς, ό,τι σενάριο και αν εξυφαίνεται στην Αγγλία (ή και αλλού…), είναι μάλλον απίθανο να έχει ρεαλιστική βάση οτιδήποτε μπορεί να συνδέσει εν όψει Ιανουαρίου Ολυμπιακό και Μαυροπάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα βλέπουν αυτά στον Ολυμπιακό; Τον άφησαν να φύγει και είναι ο κορυφαίος στη λίγκα του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags