Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - ΠΑΟΚ: Τρελό "κράξιμο" Κούγια για Ξάνθη - ΠΑΟΚ! Ανακοίνωση με ειρωνείες - "Περιμένω κι εγώ τον επενδυτή"!
| 2019-12-08 21:02:00

Τρελό "κράξιμο" Κούγια για Ξάνθη - ΠΑΟΚ! Ανακοίνωση με ειρωνείες - "Περιμένω κι εγώ τον επενδυτή"!

Sportdog Team
Τρελό "κράξιμο" Κούγια για Ξάνθη - ΠΑΟΚ! Ανακοίνωση με ειρωνείες - "Περιμένω κι εγώ τον επενδυτή"!

Ρίχνει... βόμβα και για άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Αλέξης Κούγιας - ΠΑΟΚ: Η ΑΕΛ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Τρίπολη και το ματς με τον Αστέρα, ωστόσο έχουν σοβαρά παράπονα για την διατησία, ενώ ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση ρίχνει... ρουκέτες αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει και τις φημολογούμενες σχέσεις ΠΑΟΚ - Ξάνθης.

Αναλυτικά, η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Συγχαρητήρια σε όλους!

Αντρικός βαθμός κόντρα σε όλους...

Θα επισκεφθώ τον κ. Περέιρα και θα του ζητήσω να μην ορίζονται διαιτητές είτε αγώνα, είτε στο VAR, είτε βοηθοί, είτε τέταρτοι από την Ένωση Μακεδονίας.

Κάποιοι δεν μας θέλουν στην εξάδα, γιατί δεν έχουμε πουλήσει ακόμα τις εγκαταστάσεις μας.

Ευτυχώς πάνε καλά τα δικαστήρια μου, γιατί αν είχα πτωχεύσει όπως ο Πανόπουλος, ο Συγγελίδης και κάποιοι άλλοι, βεβαίως λόγω της κρίσης, μπορεί κι εγώ να κράταγα την ομάδα (καινούργια μόδα αυτή – παγκόσμια πρωτοτυπία) και να πούλαγα το προπονητικό, που αν δεν είναι καλύτερο, είναι τουλάχιστον ισάξιο της Ξάνθης.

Να δω τώρα που θα φτιάξω και το ξενοδοχείο τι προτάσεις θα έχω!

Θα είμαστε η ομάδα ανέκδοτο…

Θα παίζουμε στο γήπεδο του Πηλαδάκη που πληρώνω 500 χιλιάρικα το χρόνο (με κατασκευή νέου χλοοτάπητα, έξοδα συντηρήσεως 40 χιλιάρικα το χρόνο, σεκιούριτι και καθαριότητα 80 χιλιάρικα το χρόνο) και θα μένουμε στο ξενοδοχείο και θα κάνουμε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του επενδυτή, που θα μου δώσει τα εκατομμύρια για να έχει θέα τον Όλυμπο, αφού όπως μάθαμε ο επενδυτής της Ξάνθης και ο μελλοντικός του Παναιτωλικού έχουν τόση σχέση με το ποδόσφαιρο, που βρήκαν μια ποδοσφαιρική μπάλα και την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα νομίζοντας ότι είναι βόμβα.

Λατρεία κι αυτή με τις εγκαταστάσεις, αντί να πάνε να πάρουν κανένα ωραίο σπίτι!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags