Facebook Pixel Νέες εξελίξεις για το σκάνδαλο Βαλμπουενά - Κάθονται στο εδώλιο Σισέ και Μπενζεμά!
| 2019-12-09 16:22:00

Νέες εξελίξεις για το σκάνδαλο Βαλμπουενά - Κάθονται στο εδώλιο Σισέ και Μπενζεμά!

Sportdog Team
Νέες εξελίξεις για το σκάνδαλο Βαλμπουενά - Κάθονται στο εδώλιο Σισέ και Μπενζεμά!

Είναι πλέον πολύ πιθανό να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Κατά του αιτήματος των Καρίμ Μπενζεμά και Τζιμπρίλ Σισέ αποφάνθηκε το ανώτατο γαλλικό δικαστήριο, αναφορικά με το σκάνδαλο Βαλμπουενά με το περίφημο sextape.

Ο άσος της Ρεάλ και ο πρώην του Παναθηναϊκού είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας να ακυρωθεί η έρευνα που είχε γίνει σε βάρος τους, με τον ισχυρισμό ότι υπήρξαν παρατυπίες στην εν λόγω υπόθεση.

Παρόλα αυτά, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά τους και πλέον Μπενζεμά και Σισέ και όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση είναι αντιμέτωποι με πιθανές καταγγελίες και δεν αποκλείεται να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σισέ είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2015 για την συγκεκριμένη υπόθεση και είχε καταθέσει ως μάρτυρας για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά, ωστόσο, όπως είχε κάνει και ο Μπενζεμά, είχε υποστηρίξει πως δεν γνώριζε το υλικό με το οποίο εκβιαζόταν ο Βαλμπουενά στην Μαρσέιγ και είχε απλά μεσολαβήσει για την καταβολή του ποσού που ζητούσε ο δράστης.

Από την στιγμή, πάντως, που στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε υλικό από το επίμαχο βίντεο, οι ισχυρισμοί του ανατρέπονται, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανάλογο υλικό βρέθηκε στον προσωπικό υπολογιστή του Τζιμπρίλ Σισέ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags