Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: "Βόμβες" Καρυπίδη-Κούγια για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Κάποιοι παίζουν φιλικά - Στο στόχαστρο Άρης, Ολυμπιακός"
| 2019-12-09 23:46:00

"Βόμβες" Καρυπίδη-Κούγια για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Κάποιοι παίζουν φιλικά - Στο στόχαστρο Άρης, Ολυμπιακός"

Sportdog Team
"Βόμβες" Καρυπίδη-Κούγια για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Κάποιοι παίζουν φιλικά - Στο στόχαστρο Άρης, Ολυμπιακός"

Ατάκες που θα συζητηθούν.
 

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Ο Θοδωρής Καρυπίδης και ο Αλέξης Κούγιας μίλησαν στο "One Channel" για το πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στην Τούμπα (2-0), με τις τοποθετήσεις τους να είναι σίγουρο πως θα συζητηθούν ιδιαιτέρως.

Η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας:

"Ήταν ένα ματς που υπήρχε ένας μονόλογος επί 90 λεπτά. Κανονικά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βάλει 15 γκολ που λόγω ενός καταπληκτικού τερματοφύλακα δεν τα έβαλε. Ήταν θέμα χρόνου να μπει όχι μόνο ένα γκολ. Η Ξάνθη ήταν σαν σάκος του μποξ. Δεν αντέδρασε ποτέ. Δεν διεκδίκησε τίποτα. Ήταν μια ομάδα που περίμενε το μοιραίο. Αν μπουν στα πλέι οφ ομάδες όπως η Ξάνθη και ο Ατρόμητος, ομάδες που δεν είναι ανεξάρτητες τότε θα είναι πλέι οφ που θα είναι ενός ανδρός αρχή".

Η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη:

"Ολη η Ελλάδα ξέρει ότι υπάρχει κάποια σχέση. Αυτό επηρεάζει το πρωτάθλημα πάρα πολύ. Χάνεται η αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλοιώνεται , εννοείται. Κάποιοι παίζουν φιλικά και εμείς είμαστε συνέχεια στον πόλεμο με όλους και ο Αρης και ο Ολυμπιακός, γιατί τον Αρη και τον  Ολυμπιακό έχουν στοχεύσει. Πρέπει να βγούν όλα στο φως. Για να ξέρει και ο κόσμος τι γίνεται. Υπάρχουν νόμοι να τηρηθούν. Τι λέει ο νόμος ; Να πέσουν κατηγορία ; Να πέσουν κατηγορία. Μείον έξι ; Μείον έξι ! Ότι λέει ο νόμος, ότι προβλέπεται. Τώρα θα τηρηθούν οι νόμοι, δεν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να τους καλύψουν. Είμαι σίγουρος ότι θα τηρηθούν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags