Facebook Pixel Νέος κίνδυνος αναβολής του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-10 13:00:00

Ξανά μανά: Νέος κίνδυνος αναβολής του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ! Για ποιο λόγο;

Sportdog Team
Ξανά μανά: Νέος κίνδυνος αναβολής του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ! Για ποιο λόγο;

Λέτε να μην γίνει ούτε στις 18 Δεκέμβρη;

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί ούτε την επόμενη Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, το "clasico" ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, που έχει ήδη αναβληθεί μία φορά.

Ο λόγος είναι πως την ίδια ημέρα του ντέρμπι ανακοινώθηκαν μαζικές κινητοποιήσεις στην Ισπανίας, το λεγόμενο και "δημοκρατικό τσουνάμι", κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Οι οργανωτές των κινητοποιήσεων είχαν ζητήσει από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να συναινέσουν στο μήνυμα που θέλουν να περάσουν στους θεατές στο γήπεδο, αλλά κυρίως στους 600 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο: «Spain, Sit and Talk (Ισπανία, κάθισε και μίλησε»).

Ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν δέχτηκαν καθώς θέλουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δυσαρέσκεια των οργανωνωτών, που προτίθενται να μπλοκάρουν τους δρόμους γύρω από το «Καμπ Νου» αρκετές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Ήδη περισσότεροι από 18.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει πως θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη διαδήλωση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags