Facebook Pixel Καρεμπέ για Μαρινάκη: "Μεγαλύτερο το πρότζεκτ της Νότιγχαμ από του Ολυμπιακού"!
| 2019-12-11 19:40:00

Καρεμπέ για Μαρινάκη: "Μεγαλύτερο το πρότζεκτ της Νότιγχαμ από του Ολυμπιακού"!

Sportdog Team
Καρεμπέ για Μαρινάκη: "Μεγαλύτερο το πρότζεκτ της Νότιγχαμ από του Ολυμπιακού"!

Τι είπε για τα σχέδια του ισχυρού άνδρα των Ερυθρόλευκων.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο Nottinghamshire Live και υπογράμμισε πως το πρότζεκτ που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ίσως είναι μεγαλύτερο και από εκείνο στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο βασικός στόχος του είναι να ανεβάσει τηνν ιστορική αγγλική ομάδα στην Premier League.

«Έχει ένα μεγάλο πρότζεκτ στο μυαλό του για τη Νόιγχαμ Φόρεστ. Δεν μπορώ να σας πω συνολικά. Αλλά ξέρω ότι θέλει να κάνει μεγαλύτερα πράγματα για τη Φόρεστ. Το πρότζεκτ μπορεί να είναι μεγαλύτερο και από αυτό του Ολυμπιακού. Γιατί αυτό; Πρώτον γιατί η Φόρεστ είναι ένα παραδοσιακό κλαμπ, το πιο παλιό στην Αγγλία. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην Championship σήμερα. Αλλά ο κύριος στόχος είναι να ανέβει στην Premier League», ανέφερε αρχικά ο Καρεμπέ και πρόσθεσε:

«Γι' αυτό ο Μαρινάκης προσπαθεί να προσλάβει τους καλύτερους ανθρώπους για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Η Premier League είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική αγορά παγκοσμίως. Όταν μιλάς για μπίζνες και ποδόσφαιρο, όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Εκεί θέλει να δει τη Φόρεστ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags