Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: "Αυτός είναι ηγέτης - Διπλό με ΠΑΟΚ" - Απίστευτη ατάκα για Μεριά!
| 2019-12-12 13:34:00

"Τυχερός ο Ολυμπιακός - Αυτός είναι ηγέτης - Διπλό μέσα στην Τούμπα" - Απίστευτη ατάκα για Μεριά!

του Γιώργου Κτενά
"Τυχερός ο Ολυμπιακός - Αυτός είναι ηγέτης - Διπλό μέσα στην Τούμπα" - Απίστευτη ατάκα για Μεριά!

Φοβερός Σαργκάνης στο sportdog. "Τι μου έκανε εντύπωση χθες".

Δεύτερο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά τού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα κυνηγούσε χθες ο Ολυμπιακός, γεγονός που εντυπωσίασε τον Νίκο Σαργκάνη, όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στο sportdog.

Χαρακτήρισε ηγέτη τής ομάδας τον Ζοσέ Σα και το Καραϊσκάκη μεγάλο όπλο για τους Πειραιώτες, αναφέρθηκε στην παρουσία τού Πέδρο Μαρτίνς στην άκρη τού πάγκου αλλά και στο γεγονός ότι ναι μεν ο ΠΑΟΚ έχει αβαντάζ στον δεύτερο γύρο με το παιχνίδι στην έδρα του, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει ότι μπορεί να κάνει το διπλό στην Τούμπα. 

"Τυχερός ο Ολυμπιακός"

"Ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες αυτό που δικαιούνταν πολύ, ήταν πολύ καλός αλλά και τυχερός. Αν τυχόν είχε προηγηθεί ο Αστέρας θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα με το πέναλτι", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν ήταν άδικο το γεγονός ότι οι Πειραιώτες μέχρι χθες είχαν μόνο έναν βαθμό στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις τους:

"Όταν έχεις μπροστά σου την Μπάγερν και την Τότεναμ, δε νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι στεναχωρημένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Γιατί σε όσο κακή κατάσταση και να βρίσκεται αυτό το διάστημα η Τότεναμ, τρεις παίκτες της κοστίζουν όσο όλος ο Ολυμπιακός".

Πώς είδατε τους παίκτες τού Ολυμπιακού χθες; Ποντένσε, Τσιμίκας, Αραμπί;

"Όλοι ήταν πολύ καλοί, μην πούμε ξεχωριστά για τον καθένα".

"Καλός ήταν ο Μεριά"

Και ο Μεριά;

"Και ο Μεριά ήταν καλός, αλλά το θέμα είναι ότι το γκολ δεν ήταν εύκολο θέμα για τον Ολυμπιακό. Βρέθηκε το άγιο χέρι τού παίκτη τού Ερυθρού Αστέρα και ευτυχώς σκόραρε με πέναλτι. Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση χθες με τον Ολυμπιακό ήταν ότι κυνηγούσαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το γκολ. Ακόμα και μετά το 1-0 βγήκαν μπροστά και κυνηγούσαν το δεύτερο γκολ, ενώ περίμενα στα τελευταία πέντε λεπτά να συμβεί το αντίθετο. Μεγάλη υπόθεση το Καραϊσκάκη, σπρώχνει την ομάδα, είναι τεράστιο όπλο για την ομάδα".



"Ηγέτης ο Σα"

Η άποψή σας για την παρουσία του Σα;

"Είναι ηγέτης του Ολυμπιακού, με τον τρόπο που παίζει, με τον τρόπο που διαχειρίζεται την μπάλα με τα πόδια, τα χέρια. Έχει ένα ελληνικό στοιχείο αυτός ο παίκτης, μιλάει, καθοδηγεί τους συμπαίκτες του, απαιτεί. Ακόμα και στο Αγρίνιο, έπαιρνε την μπάλα, έτρεχε το παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ που το κάνει για 90 λεπτά, ένα παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή".

Υπήρχαν κάποια ρεπορτάζ που ήθελαν τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει πρόβλημα στον Ολυμπιακό, αν δεν έπαιρνε χθες το βράδυ την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Ποια είναι η άποψή σας;

"Εγώ παίρνω στα σοβαρά τα λόγια των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που είχαν ενημερώσει ότι ο προπονητής θα αξιολογηθεί όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Τότε θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει στην ομάδα ή όχι. Κι από ο,τι βλέπω αυτό τηρούν".

"Μπορεί διπλό στην Τούμπα"

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τη μάχη τού Ολυμπιακού στη Σούπερ Λιγκ, κυρίως με τον ΠΑΟΚ, για τη θέση του πρωταθλητή.

"Έχω την αίσθηση ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παλέψουν μέχρι το τέλος, για να δούμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Αν τυχόν πάρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του, στον δεύτερο γύρο, αυτό σίγουρα είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά οι εμφανίσεις τού Ολυμπιακού δίνουν το δικαίωμα να πιστέψουμε ότι μπορεί να πάει και να κερδίσει μέσα στην Τούμπα. Εδώ όμως κάθε Κυριακή έχουμε και άλλο παιχνίδι. Αν τυχόν ξεπεράσουν και οι δύο ομάδες όλα αυτά τα παιχνίδια, μέχρι να φτάσει εκείνο της Τούμπας, χωρίς απώλειες ή με τις ίδιες απώλειες στη βαθμολογία, τότε θα το δούμε ξανά. Είναι σίγουρο, όμως, ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα παίξουν πολλά ρόλο". 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags