Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Σείεται" η Τούμπα - Σκάει νέα αποχώρηση-βόμβα - Τον "ψαλιδίζει" ο Σαββίδης - Δεν ψήνεται!
| 2019-12-13 20:27:00

"Σείεται" η Τούμπα - Σκάει νέα αποχώρηση-βόμβα - Τον "ψαλιδίζει" ο Σαββίδης - Δεν ψήνεται!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σείεται" η Τούμπα - Σκάει νέα αποχώρηση-βόμβα - Τον "ψαλιδίζει" ο Σαββίδης - Δεν ψήνεται!

Χαλασμός στον ΠΑΟΚ. Τι έγινε με tοp όνομα. Ποιος τη... γλιτώνει;

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Αφού -κακά τα ψέματα- ιδιαίτερη μεταγραφική κίνηση ως προς τις προσθήκες δεν προβλέπεται για τον ΠΑΟΚ τον προσεχή Ιανουάριο (ή τουλάχιστον μέχρι να εξασφαλιστεί ρευστό που θα δικαιολογεί προσθήκες. Κι αυτό θα γίνει μόνο με πωλήσεις), εύλογα στην καθημερινότητα των πρωταθλητών προτάσσονται (όπως και πέρυσι τέτοια εποχή άλλωστε) οι εκκρεμότητες που υπάρχουν αναφορικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων βασικών ποδοσφαιριστών.

Δύο ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, οι Βραζιλιάνοι Λέο Μάτος και Ζοσέ Μαουρίσιο. Για τον πρώτο, τα πράγματα είναι μάλλον… επικοινωνιακά. Τι εννοούμε; Στο συμβόλαιο που "τρέχει" με τον Μάτος, υπάρχει αυτόματη option επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο (ως δηλαδή το καλοκαίρι του 2021) σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ηδη το έχει κάνει σε 15 και μόνο αν στον Δικέφαλο τον… εξαφανίσουν δεν πρόκειται να φτάσει το απαιτούμενο νούμερο και αυτομάτως συνεπώς να επεκτείνει την παραμονή του.

Οσο για τον Μαουρίσιο. Τα δεδομένα το sportdog τα έχει καταγράψει αρκετές φορές σε παλαιότερα ρεπορτάζ του. Ο Βραζιλιάνος εννοείται πως θέλει να παραμείνει στην Τούμπα, το θέμα όμως είναι τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Και εξηγούμαστε. Ο Μαουρίσιο προέρχεται από έναν σοβαρότατο τραυματισμό, εμφανώς δεν βρίσκεται στο 100%, έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και πλέον περπατάει στα 32 του Είναι ο καλύτερα αμοιβόμενος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου, με ετήσιες απολαβές που προσεγγίζουν το 1,4 εκατ. ευρώ.

Η πρόθεση των πρωταθλητών, εκπεφρασμένη, να μειώσουν το κόστος του μπάτζετ. Συνεπώς, δεν υπάρχει περίπτωση να προσφέρουν στον Βραζιλιάνο ανάλογες αποδοχές και πολλοί εκτιμούν πως το "ψαλίδι" θα είναι σημαντικότατο και πλήρως εναρμονισμένο στο νέο στάτους του Βραζιλιάνου. Κάτι που ο ίδιος ο Μαουρίσιο, στην πρώτη τουλάχιστον επαφή που είχε ο μάνατζέρ του με τη διοίκηση του Δικεφάλου, όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη πριν περίπου 1,5 μήνα, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν τον βρίσκει καθόλου, μα καθόλου σύμφωνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη απόφαση Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" όλα τα... μεγάλα ονόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags