Facebook Pixel Bundesliga: Ξέσπασε η Μπάγερν - Απίθανη εξάρα με ανατροπή - Σαρωτική και η Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-14 18:42:00

Ξέσπασε η Μπάγερν - Απίθανη εξάρα με ανατροπή - Σαρωτική και η Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασε η Μπάγερν - Απίθανη εξάρα με ανατροπή - Σαρωτική και η Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έβγαλαν... γούστα οι δύο "γίγαντες" της Bundesliga.

Bundesliga: Μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, η Μπάγερν Μονάχου ξέσπασε στη Βέρντερ Βρέμης, την οποία "συνέτριψε" με 6-1.

Η Βέρντερ έκανε το... λάθος να προηγηθεί με τον Ράσιτσα στο 24' και "ξύπνησε" τη Μπάγερν, η οποία βρήκε ρυθμό και ισοπέδωσε την ομάδα της Βρέμης. Ο εκπληκτικός Κοουτίνιο ισοφάρισε και ο Λεβαντόφσκι γύρισε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η... κατηφόρα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κοουτίνιο να κάνει χατ τρικ, τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει δεύτερο γκολ και τον Μίλερ να προσθέτει ακόμα ένα, οδηγώντας τη Μπάγερν σε θρίαμβο.

Σαρωτική ήταν και η Ντόρτμουντ, η οποία δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στην έδρα της Μάιντζ και την φιλοδώρησε με 4-0, χάρη σε τέρματα των Ρόις, Σάντσο, Αζάρ και Σουλτς.

Κατά τα άλλα, η Κολωνία νίκησε 2-0 τη Λεβερκούζεν και η Χέρτα 1-0 τη Φράιμπουργκ, ενώ Πάντερμπορν και Ουνιόν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Στη βαθμολογία, η Γκλάντμπαχ παραμένει στην κορυφή με 31 βαθμούς, η Λειψία είναι δεύτερη με 30, ενώ ακολουθούν η Ντόρτμουντ με 19 και η Μπάγερν με 27 πόντους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags