Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συνέντευξη του Κώστα Βαϊμάκη στο sportdog!
| 2019-12-15 12:35:00

"Μόνο με PAO Alive και Γιαννακόπουλο - Δώστε χρήματα - Τι κάνει ο Αλαφούζος - Φταίξιμο Νταμπίζα"

του Γιώργου Κτενά
"Μόνο με PAO Alive και Γιαννακόπουλο - Δώστε χρήματα - Τι κάνει ο Αλαφούζος - Φταίξιμο Νταμπίζα"

Φοβερός Κώστας Βαϊμάκης στο sportdog για Παναθηναϊκό.
 

Παναθηναϊκός: Ως τη μοναδική λύση για τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζει το φιλόδοξο σχέδιο του PAO Alive ο Κώστας Βαϊμάκης στο sportdog. Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στα χέρια του συγκεκριμένες δεσμεύσεις, για αυτό βγήκε και μίλησε ξανά για το θέμα.

Αναφέρθηκε στην ενεργοποίηση του κόσμου τού Παναθηναϊκού για την οικονομική ενίσχυση του εγχειρήματος, ενώ σχολίασε και το αγωνιστικό σκέλος της ομάδας, με τον κακό σχεδιασμό το περασμένο καλοκαίρι και την ανάγκη για την προσθήκη 2-3 παικτών τον προσεχή Γενάρη.

"Μοναδική λύση το PAO Alive"



"Σίγουρα είναι φιλόδοξο το σχέδιο του PAO Alive και σίγουρα είναι η μοναδική λύση για να προχωρήσει το θέμα τού γηπέδου και η αλλαγή ιδιοκτησιακού στην ΠΑΕ. Προφανώς για να βγει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και να μιλήσει γι' αυτό το θέμα, έχει στα χέρια του πράγματα που είναι σίγουρα. Δεν έχει απλώς υποσχέσεις από την Πολιτεία, τις τράπεζες κ.λπ. Προφανώς αυτή η απόφασή του δείχνει ότι υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις γύρω από το ζήτημα", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο γνωστός δημοσιογράφος.

Πιστεύετε ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού, απλοί φίλαθλοι αλλά και οικονομικά επιφανείς, για να συστρατευθούν;

"Ο απλός κόσμος έχει ταβάνι σήμερα, και βοηθάει με τις δράσεις που γίνονται. Ακόμα και στην Αυστραλία θα πάει ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε να μπούμε στην τσέπη κανενός, το να βοηθήσουν οι επιφανείς οικονομικά φίλοι τού συλλόγου είναι ευχή, επιθυμία. Αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν μπορεί κανείς να μπει στην τσέπη του άλλου και να πάρει χρήματα. Όμως επειδή υπάρχει όραμα, πρότζεκτ, θεωρώ ότι είναι καλή ευκαιρία για να δώσει κάποιος χρήματα τώρα".

"Γι' αυτό ενεργοποιήθηκε ο Αλαφούζο"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να συσπειρώσει την παναθηναϊκή οικογένεια.

"Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος άλλος να εμπνεύσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Τα προηγούμενα χρόνια έχει κάνει το βήμα μπροστά με τον Ερασιτέχνη και την ΚΑΕ, είναι ο μοναδικός που μπορεί να προσφέρει όραμα. Από τους υπόλοιπους που ακούγονται ότι ενδιαφέρονται από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, δεν έχουμε δει να εμφανίζεται κανένας".

Πώς βλέπετε να πηγαίνει η κατάσταση με τον Αλαφούζο;

"Η αίσθησή μου είναι ότι ενεργοποιείται όσο κι αν είναι νεφελώδης η κατάσταση. Έχει κατεβάσει σημαντικά τα χρέη, είναι συνεπής στις πληρωμές, προσπαθεί να έχει την ομάδα ανταγωνιστική, ώστε αν ενδιαφερθεί κάποιος να βρει την ομάδα σε μια κανονικότητα. Θα έχει μικρό μπάτζετ αλλά θα είναι βιώσιμη, θα έχει μέτρο δυνατοτήτων, δεν θα χρωστάει. Και ο Αλαφούζος καλά το πηγαίνει από την πλευρά του, για να γίνει ελκυστικός ο Παναθηναϊκός αν θελήσει να μπει κάποιος. Αλλιώς μπαίνει κάποιος σ' ένα μαγαζί που βρίσκεται σε μαύρα χάλια, κι αλλιώς σε ένα συμμαζεμένο μαγαζί".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το αγωνιστικό κομμάτι, τώρα που πλησιάζουν και οι μεταγραφές του χειμώνα.

"Η ομάδα έχει δομικά προβλήματα και αυτό έχει φανεί σε όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου. Η ευθύνη πέφτει στον Νταμπίζα σε ένα κομμάτι, για την κακή κατασκευή. Δεν φταίει για τα αγωνιστικά, αλλά έφερε παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν ή δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Θα χρειαστούν 2-3 προσθήκες τον Γενάρη, κεντρικός χαφ, εξτρέμ και επιθετικός, αλλά αυτό έχει να κάνει με τα χρήματα που θα δώσει η ομάδα. Πρέπει να μπει στα πλέι οφ και να κερδίσει ευρωπαϊκή θέση, αλλιώς θα μείνει ακόμα δύο χρόνιες εκτός Ευρώπης. Είναι πολλά τα χρόνια δηλαδή, κι αυτό είναι τροχοπέδη αν θέλει να ασχοληθεί κάποιος με την ομάδα, το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να παίξει στην Ευρώπη. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λύσει μόνο το αγωνιστικό τμήμα, με το να κατακτήσει μια ευρωπαϊκή θέση από φέτος για να κάψει την τιμωρία που υπάρχει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΠΑΟ - Έρχονται και τον... κλέβουν - Τι θα κάνει ο Αλαφούζος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags