Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον για τον Γκμπόλι Αριγίμπι σχολίασε μέσω του sportdog ο Αλέξανδρος Κουτσιούμπας
| 2019-12-15 13:59:00

"Τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό με Αριγίμπι - Προπόνηση, καφές, σπίτι - Τόσα θέλει ο Παναιτωλικός"

του Γιώργου Κτενά
"Τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό με Αριγίμπι  - Προπόνηση, καφές, σπίτι - Τόσα θέλει ο Παναιτωλικός"

"Εκρηκτικός και τεχνίτης". Αποκαλύψεις για "κόκκινο" στόχο.

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον για τον Γκμπόλι Αριγίμπι σχολίασε μέσω του sportdog ο Αλέξανδρος Κουτσιούμπας, που γνωρίζει σε βάθος το ρεπορτάζ τού Παναιτωλικού και όσα αφορούν την αγρινιώτικη ομάδα.

Ο 24χρονος άσος έχει φέτος 12 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ με τα Καναρίνια και το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ήθελε τους Πειραιώτες να ενδιαφέρονται για εκείνον. Διαβάστε τι μας είπε ο καλός συνάδελφος...

"Εκρηκτικότητα, τεχνική, σύγχρονος εξτρέμ"

Ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αριγίμπι, τι τον κάνει να ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο;

"Ο Γκμπόλι Αριγίμπι είναι ένας ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για την εκρηκτικότητά του, την πολύ καλή του τεχνική κατάρτιση, το πλεονέκτημα που έχει στο ένας με έναν , την ταχύτητα και τα εξαιρετικά σωματικά προσόντα, τον κάνουν ένα σύγχρονο εξτρέμ. Πολλές φορές ταλαιπωρεί τον αντίπαλο με ντρίμπλες, ενώ όταν πετάει μπροστά τη μπάλα, δηλαδή την ανοίγει, με την ταχύτητα και το εκτόπισμα που διαθέτει, δύσκολο κάποιος μπορεί να τον ανακόψει. Αγωνίζεται συνήθως στη θέση του αριστερού εξτρέμ (παίζει και δεξιά)".

Η κοινωνία είναι μικρή στο Αγρίνιο, πώς είναι εκτός γηπέδου;

"Ήρεμος άνθρωπος, στην καθημερινότητά του λειτουργεί όπως ακριβώς ένας ποδοσφαιριστής. Προπονήσεις, ένας καφές με τους συμπαίκτες του και αρκετό χρόνο στο σπίτι".

Ποιο είναι το καθεστώς με το οποίο βρίσκεται στον Παναιτωλικό;

"Ο Γκμπόλι έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, έως το καλοκαίρι του 2021. Πριν έρθει στο Αγρίνιο, ήταν ποδοσφαιριστής της Μάδεργουελ με δανεισμό όμως από τη Νότιγχαμ, από την οποία έμεινε ελεύθερος για να τον κάνει δικό του έπειτα ο Παναιτωλικός".

"Εντυπωσιάστηκαν στον Ολυμπιακό"

Υπάρχει πληροφορία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Τι περισσότερο μπορούμε να πούμε;

"Η αλήθεια είναι ότι έκανε ένα εξαιρετικό ματς με τον Ολυμπιακό. Ήταν ότι καλύτερο είχε να παρουσιάσει, είχε και τη φάση με το δοκάρι και είναι λογικό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να έμειναν εντυπωσιασμένοι απ' αυτό τον παίκτη. Από κει και πέρα, δεν υπάρχει κάτι άλλο απ' όσο γνωρίζω".

Μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, να έρθει δηλαδή τον Γενάρη (ή το καλοκαίρι) στον  Ολυμπιακό και να παίξει βασικός;

"Αν έκανε μία τέτοια κρούση ο Ολυμπιακός και τον αγόραζε, νομίζω ότι θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή, ίσως και εναλλακτική για το μεσοεπιθετικό του κομμάτι. Ο Παναιτωλικός, κάνει μία κακή χρονιά κι ο Αριγίμπι έχει καταφέρει από ατομικές ενέργειες και προσπάθειες, να δείξει το ταλέντο του και να ξεχωρίσει. Δε ξέρω πώς θα λειτουργούσε σε μία ομάδα που θα έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και συνάμα ομαδικό. Μιλάμε επίσης για τον πρώτο της βαθμολογίας και τον ουραγό, οπότε υπάρχει διαφορά, άλλες λύσεις δίνει εδώ και σίγουρα φαίνεται περισσότερο η προσπάθειά του . Όταν όμως κανείς πρωταθλητισμό, οι απαιτήσεις από έναν παίκτη είναι περισσότερες".

Ποια είναι η τιμή που θα μπορούσε να παραχωρηθεί;

"Αυτό δε το γνωρίζω, αυτό συνήθως πηγαίνει και με τις απαιτήσεις που θα αξιώσει η ομάδα που θα τον παραχωρήσει. Ωστόσο, αν συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις και έχει σοβαρή πρόταση, θεωρώ ότι ο Παναιτωλικός θα βάλει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" στον Ολυμπιακό βασικός άσος - Όλα έδειχναν συμφωνία αλλά... - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags