Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μάθημα για Μαρτίνς ο ΠΑΟΚ - Διορθώνει το λάθος με Σουντανί - "Έσκασε" τον Ποντένσε!
| 2019-12-15 21:25:00

Μάθημα για Μαρτίνς ο ΠΑΟΚ - Διορθώνει το λάθος με Σουντανί - "Έσκασε" τον Ποντένσε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μάθημα για Μαρτίνς ο ΠΑΟΚ - Διορθώνει το λάθος με Σουντανί - "Έσκασε" τον Ποντένσε!

Κίνηση-ματ του Πορτογάλου. Αλλάζει η λίστα. Είναι... έγκλημα.

Ολυμπιακός: Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη όπου κατάφερε να περάσει πολύ άνετα και με εντυπωσιακή εμφάνιση από μία έδρα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει με 0-5, έχοντας πετύχει μάλιστα δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Οι Πειραιώτες, όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μπήκαν... φουριόζοι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους, πετυχαίνοντας ένα πολύ γρήγορο γκολ. Προφανώς και δεν είναι τυχαίο, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί εδώ και καιρό να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας στην έναρξη των παιχνιδιών, ώστε να μην... πετάνε το πρώτο ημίχρονο, όπως έγινε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, αυτός που ξεχώρισε για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Ελ Αραμπί, που σκόραρε δις, έτρεξε πάρα πολλά χιλιόμετρα και βοήθησε συνολικά την ανάπτυξη του Ολυμπιακού, βγαίνοντας αρκετές φορές πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή. Εξίσου καλή εικόνα όμως (για ακόμα ένα ματς) είχε και ο Σουντανί, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού ως δεύτερος φορ δίπλα στον Μαροκινό και έκανε αισθητή την παρουσία του, παρότι δεν βρήκε δίχτυα.

Ο Αλγερινός επίσης έτρεξε πάρα πολύ, είχε συμμετοχή στα τρία από τα πέντε γκολ που μπήκε. Στο πρώτο βρήκε με εξαιρετική ασίστ τον Μασούρα, στο τρίτο έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Ελ Αραμπί και του έδωσε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή για να βγει τετ α τετ και να μην είναι εκτεθειμένος, ενώ έκανε και την ασίστ για το 5-0 στον Μασούρα. Ο Σουντανί λοιπόν συνεχίζει να έχει σταθερά καλή απόδοση και στέλνει... μήνυμα στον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος κόουτς θυμίζουμε πως τον έχει «κόψει» από την ευρωπαϊκή λίστα, καθώς προτίμησε τους Ραντζέλοβιτς – Λοβέρα, ωστόσο εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η απόφαση αυτή θα... διορθωθεί ενόψει των επόμενων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι της Τρίπολης φάνηκε και πάλι πως η επιλογή του Μαρτίνς να επιμένει στο κλειστό ροτέισον, έχει θετικά και αρνητικά για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός σαφέστατα έχει αρχίσει να ρολάρει και... καθαρίζει εύκολα τα ματς στην Ελλάδα, όμως η μη ξεκούραση βασικών παικτών κρύβει κινδύνους, όπως συνέβη στην περίπτωση του Ποντένσε που έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους μετά από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω-κάτω με τη μεταγραφή του στόπερ στον Ολυμπιακό - Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς - Άμεσα οι εξελίξεις!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags