Facebook Pixel Ολυμπιακός – Γκιλιέρμε: Άσχημα νέα για Γκιλιέρμε, βγήκαν οι εξετάσεις – Χάνει και ΠΑΟ! Καρέ – καρέ το… εγκληματικό τάκλιν (ΦΩΤΟ)
| 2019-12-16 01:01:00

Άσχημα νέα για Γκιλιέρμε, βγήκαν οι εξετάσεις – Χάνει και ΠΑΟ! Καρέ – καρέ το… εγκληματικό τάκλιν

Sportdog Team
Άσχημα νέα για Γκιλιέρμε, βγήκαν οι εξετάσεις – Χάνει και ΠΑΟ! Καρέ – καρέ το… εγκληματικό τάκλιν

Φοβόντουσαν και για χειρότερα στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός – Γκιλιέρμε: Έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης αναμένεται να μείνει ο Γκιλιέρμε, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, μετά από ένα πολύ σκληρό φάουλ του Πασαλίδη, για το οποίο πήρε και κόκκινη κάρτα ο Έλληνας άσος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βραζιλιάνος έφυγε αμέσως από την Τρίπολη για την Αθήνα και το Metropolitan, όπου πήγε και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Συγκεκριμένα, ο Γκιλιέρμε έχει υποστεί από το σκληρό φάουλ του Πασαλίδη, βαριά κάκωση στην κνήμη και θα μείνει εκτός δράσης για 30 ημέρες, διάστημα στο οποίο οι Πειραιώτες δίνουν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας Γ. Καραϊσκάκης και αντιμετωπίζουν επίσης ΑΕΛ, Βόλο και Λαμία.

Πάντως, ο Γκιλιέρμε γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς όλοι ανησύχησαν για μεγαλύτερη ζημιά, όταν είδαν το αντιαθλητικό μαρκάρισμα από τον Πασαλίδη.

Δείτε ξανά καρέ – καρέ τις φωτογραφίες από τη στιγμή του τραυματισμού του…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags