Facebook Pixel Απίστευτο: "Κλεισμένος" απ’ τον Ολυμπιακό ο Πασαλίδης
| 2019-12-16 10:22:00

Απίστευτο: "Κλεισμένος" στο λιμάνι ο Πασαλίδης - Παρασκήνιο πριν την... τσεκουριά στον Γκιλιέρμε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο: "Κλεισμένος" στο λιμάνι ο Πασαλίδης - Παρασκήνιο πριν την... τσεκουριά στον Γκιλιέρμε!

"Καψούρα" του Μοντέστο. Γιατί τον "έφαγαν"; Φοβερά πράγματα...

Ολυμπιακός: Πρόσωπο της χθεσινής ημέρας ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Το εγκληματικό του μαρκάρισμα στον Γκιλιέρμε ο λόγος. Η αποβολή του, προφανώς, η μικρότερη δυνατή τιμωρία για τέτοιου είδους αντισυναδελφικές και επικίνδυνες προβολές, τυχερός ο Βραζιλιάνος που τη "γλίτωσε" με έναν μόνο μήνα απουσίας από τα γήπεδα και μια βαριά κάκωση στον αστράγαλο, σύμφωνα με τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Το αξιοσημείωτο με τον 23χρονο στόπερ είναι πως ακριβώς δύο χρόνια πριν είχε "κλείσει" στον Ολυμπιακό! Τότε, οι Ερυθρόλευκοι είχαν συμφωνήσει με τον Αστέρα Τρίπολης για την αγορά τόσο του Έλληνα παίκτη όσο και του Ιγκόρ Σίλβα, του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, καταβάλλοντας σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής ένα ποσό που άγγιζε τα 2 εκατ. ευρώ για τους δύο ποδοσφαιριστές, χωρίς μάλιστα -κόντρα στις συνήθειες των Αρκάδων- να παραχωρούν το παραμικρό ποσοστό μεταπώλησης στον Αστέρα.

Η συμφωνία μάλιστα, που ποτέ δεν είχε διαψευστεί ούτε από τον Ολυμπιακού ούτε από τον Αστέρα (κάθε άλλο...) προέβλεπε την άμεση ένταξη του δεύτερου στο ρόστερ, όπως και τελικά έγινε προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφηνε η τότε αποχώρηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ενώ ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ήταν συμφωνημένο να πιάσει λιμάνι το καλοκαίρι του 2018. 

Τελικά όμως, η συμφωνία για τον Έλληνα αμυντικό ακυρώθηκε. Πολλά ειπώθηκαν για τους λόγους που έγινε αυτό, η αλήθεια όμως είναι πως ποτέ δεν δόθηκε η παραμικρή εξήγηση για τους λόγους που ο νεαρός άσος -που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αποτελούσε θερμότατη εισήγηση του τότε chief scout των Ερυθρόλευκων, Φρανσουά Μοντεστό- δεν φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Για να φτάσουμε στο χθεσινό του μαρκάρισμα, που παρά τη δημόσια και μέσω social media συγγνώμη του μετά το τέλος του παιχνιδιού, προσέθεσε σίγουρα ακόμη περισσότερο... αλατοπίπερο στο όλο background της ιστορία των δύο (και όχι μόνο…) πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουίζει η πιάτσα για επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Γυρίζει ο γκολτζής και "κλειδώνει" το πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags