Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Τον στέλνουν σε top ομάδα - "Αποκάλυψη" να τραβάς τα μαλλιά σου
| 2019-12-16 11:46:00

Απίθανο πρωτοσέλιδο για Γιαννούλη - Τον στέλνουν σε top ομάδα - "Αποκάλυψη" να τραβάς τα μαλλιά σου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίθανο πρωτοσέλιδο για Γιαννούλη - Τον στέλνουν σε top ομάδα - "Αποκάλυψη" να τραβάς τα μαλλιά σου!

Ποια Φενέρ και ποια Ρεν; Δεν... πέτυχαν τίποτα. Διάβασε τι παίζει.

ΠΑΟΚ: Κάθε μέρα καταγράφεται και ένας ακόμη υποψήφιος για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Χθες, προστέθηκε στη σχετική λίστα και η Πόρτο. Δημοσίευμα της (όχι και τόσο αξιόπιστης σε θέματα "δράκων") πορτογαλικής εφημερίδας Α' Bola χαρακτηρίζει τον διεθνή αριστερό μπακ ως στόχο των δευτεραθλητών Πορτογαλίας, φιλοξενώντας μάλιστα στο πρωτοσέλιδό της και μια... γλαφυρή αναφορά, τονίζοντας πως ο Έλληνας μπακ μπορεί να αποτελέσει το "χριστουγεννιάτικο δώρο" για τον προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Στον παίκτη η εφημερίδα αφιερώνει μια ολόκληρη σελίδα, καταγράφοντας αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ, χωρίς πάντως αυτό να... δικαιολογεί το ίδιο της το πρωτοσέλιδο! Εξηγούμαστε. Γίνεται λοιπόν σαφώς λόγος πως η Πόρτο δεν σκοπεύει να κινηθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο, ωστόσο -όπως τονίζεται- δεν θα έλεγε όχι σε "συμφέρουσες" συμφωνίες. Και ειδικά στο αριστερό άκρο της αμυντικής της γραμμής όπου "θέλει να δημιουργήσει ανταγωνισμό για τον Αλεξ Τέλες".

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν παρουσιάζεται ο Δημήτρης Γιαννούλης ως υποψήφιος στόχος, με αναλυτική αναφορά στην πορεία της καριέρας του, αλλά και καταγραφή μερικών από τους ενδιαφερόμενους για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ.

Γίνεται λόγος για τη Φενερμπαχτσέ, η οποία όμως όπως έχουμε εξηγήσει στο sportdog δεν συνιστά ούτε εφικτή ούτε και ρεαλιστική πιθανότητα, ενώ τα... φάουλ συνεχίζονται με την αναφορά της Ρεν, η οποία όπως επισημαίνεται είχε καταθέσει πρόταση 2,2 εκατ. ευρώ.

Κάτι που φυσικά ισχύει, αλλά αυτό έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, με την A' Bola να χάνει τις καλοκαιρινές, δύο διαδοχικές, προτάσεις της Ρεν, η οποία και έφτασε να προσφέρει 4,3 εκατ. ευρώ για τον παίκτη στα τέλη Αυγούστου, χωρίς όμως να μπορεί να αποσπάσει τη συναίνεση του Δικεφάλου.

Το πραγματικό υπόβαθρο του εν λόγω ρεπορτάζ είναι πως όντως η Πόρτο έχει σκανάρει (και αρκετές φορές μάλιστα) τον Δημήτρη Γιαννούλη. Δεν σκοπεύει όμως να κινηθεί για την απόκτησή του, αφού αφενός δεν τον προορίζει για βασικό και αφετέρου τα χρήματα που μπορεί/θέλει να προσφέρει δεν είναι αρκετά για να ικανοποιήσουν ούτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του Δικέφαλου (ούτε λόγος φυσικά για την κάλυψη της ρήτρας αποδέσμευσης του διεθνούς μπακ).

Συνεπώς, παρότι υπάρχει καπνός, δεν φαίνεται από πουθενά πως υπάρχει και φωτιά στο εν λόγω σενάριο, με την ίδια την εφημερίδα να... αποδυναμώνει με τις ελλείψεις και τις επισημάνσεις της στο ρεπορτάζ της, την ίδια της την αποκάλυψη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρυφή "βόμβα" από Σαββίδη: Έτσι ξεφεύγει εντελώς ο ΠΑΟΚ - Θα "διαλύσει" τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags