Facebook Pixel Sportdog.gr | Συντετριμμένος ο Πασαλίδης για τον τραυματισμό Γκιλιέρμε: "Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω..."
| 2019-12-16 19:34:00

Συντετριμμένος ο Πασαλίδης για τον τραυματισμό Γκιλιέρμε: "Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω..."

Sportdog Team
Συντετριμμένος ο Πασαλίδης για τον τραυματισμό Γκιλιέρμε: "Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω..."

Ζήτησε "συγγνώμη" ο αμυντικός του Αστέρα.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης απολογήθηκε με δήλωση στον ΠΣΑΤ για το σκληρό μαρκάρισμα που έφερε τον τραυματισμό του Γκιλιέρμε στην κνήμη.

Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε μετανιωμένος για το τάκλιν που έκανε στον παίκτη του Ολυμπιακού, του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και τόνισε χαρακτηριστικά "Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω".

Αναλυτικά η δήλωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη:

"Μέσω του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, όπου τόσο εγώ όσο και ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες είμαστε μέλη του, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να του ζητήσω συγνώμη. Να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Γνωρίζω πως δεν είναι δικαιολογία ότι οι σφυγμοί ήταν υψηλοί, καθώς και μέσα από την μεγάλη πίεση ενός αγώνα ο αθλητής πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να υπάρχει πάντα η προτεραιότητα της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Πάνω από τις νίκες είναι η υγεία όλων των αθλητών", ανέφερε η δήλωσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags