Facebook Pixel Sportdog.gr | Σιγά μη φοβηθεί! Σύνθημα πρόκρισης από Μαρτίνς - "Έτοιμοι για δύο... Ολυμπιακές βραδιές" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-16 22:36:00

Σιγά μη φοβηθεί! Σύνθημα πρόκρισης από Μαρτίνς - "Έτοιμοι για δύο... Ολυμπιακές βραδιές" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σιγά μη φοβηθεί! Σύνθημα πρόκρισης από Μαρτίνς - "Έτοιμοι για δύο... Ολυμπιακές βραδιές" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε για τις μάχες με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε "Olympacos TV" για την κλήρωση των "32" του Europa League, που έφερε την Άρσεναλ στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί, όμως όλοι τη σέβονται και τόνισε πως θα τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Παράλληλα, επεσήμανε πως το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανάμεσα στα δύο ματς με την Άρσεναλ, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μία εύκολη κλήρωση. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η Άρσεναλ είναι ένας πάρα πολύ δυνατός αντίπαλος και όλοι πρέπει να τη λαμβάνουμε πάντα στα σοβαρά. Όμως και εμείς από την πλευρά μας είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε δύο Ολυμπιακές βραδιές. 

Μία μέσα στο γήπεδό μας, όπου είμαστε σίγουροι για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοί μας. Ξέρουμε πολύ καλά για οποιονδήποτε να αγωνιστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αλλά και εκτός έδρας έχουμε δείξει πως είμαστε μία ομάδα που όλοι πρέπει να υπολογίζουν. Έχουμε τις δυνάμεις μας, έχουμε την εμπειρία μας και έχουμε και φιλοδοξίες για να προκριθούμε. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί, όμως, όλοι θα πρέπει να μας υπολογίζουν».
 
Για το γεγονός ότι τα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Άρσεναλ θα γίνουν ανάμεσα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Όταν θέλεις να βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όταν θέλεις να προχωράς σε αυτές δεν μπορείς να παραπονιέσαι για κάτι τέτοιο. Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι, σίγουρα θα προτιμούσαμε να ήταν κάπως αλλιώς, όμως, θα το δεχτούμε όπως είναι… Και θα προετοιμάσουμε τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα κατεβάσουμε και την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το ματς στην Τούμπα. 

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε η ομάδα που μπορεί και συνεχίζει στην Ευρώπη, προσφέροντας βαθμούς στην Ελλάδα. Η Ελλάδα χρειάζεται βαθμούς για τις ευρωπαϊκές κατατάξεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, που έχουμε αυτά τα προβλήματα και δεν γίνεται να παραπονιόμαστε γι’ αυτά».
 

Για το αν ο Ολυμπιακός θέλει να παίξει όπως με την Τότεναμ ή μπορεί ακόμη καλύτερα:

«Σίγουρα θέλουμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που είχαμε με την Τότεναμ. Παρόλο που η απόδοσή μας ήταν πάρα πολύ καλή, είχαμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο και αν θέλετε 70 πάρα πολύ καλά λεπτά μέσα στον αγώνα. Τώρα θέλουμε την ίδια καλή εμφάνιση, όμως, θέλουμε να πάρουμε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags