Facebook Pixel Άρης - Μίκαελ Ένινγκ: Στον... άερα ο Γερμανός προπονητής παρά τη μία ήττα!
| 2019-12-17 13:29:00

"Κόλαση" σε κορυφαία ελληνική ομάδα - "Βράζει" το αφεντικό - Στον... αέρα ο προπονητής με μία ήττα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κόλαση" σε κορυφαία ελληνική ομάδα - "Βράζει" το αφεντικό - Στον... αέρα ο προπονητής με μία ήττα!

Στα κάγκελα οι οπαδοί. Κρίσιμα τα επόμενα ματς. Θα τον "φάνε";

Πλέον, δεν είναι μυστικό, αλλά πραγματικότητα. Δίμηνο ο Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο του Άρη δεν έχει συμπληρώσει, μόλις το περασμένο Σάββατο υπέστη την πρώτη του ήττα με τους Κίτρινους, στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι στα καλύτερα του. Ίσα ίσα. 

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η σχεδόν... μόνιμη παραμονή του Άρη εκτός εξάδας, η αδυναμία του να κερδίσει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (και με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες), έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στον οργανισμό.

Η επίσκεψη των οπαδών στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρύσιο, η αυστηρότατη γλώσσα με την οποία απευθύνθηκαν προς παίκτες και προπονητή, το group therapy ποδοσφαιριστών και προπονητή, οι συνεχείς παρεμβάσεις του Άγγελου Χαριστέα προς τον ίδιο τον Γερμανό τεχνικό και ο (κάθε άλλο παρά κρυφός) εκνευρισμός του μεγαλομετόχου, Θοδωρή Καρυπίδη, είναι στοιχεία που αναδεικνύουν την εύθραυστή -αυτήν τη στιγμή- κατάσταση στο στρατόπεδο των Κίτρινων.

Και προφανώς συμπεριλαμβάνει και τον ίδιο τον Γερμανό, ο οποίος έχει μπει ξεκάθαρα στο κάδρο της κριτικής. Και όπως κάθε προπονητής, έτσι και αυτός, βρίσκεται έχει ήδη φτάσει στο επίπεδο που πλέον κρίνεται από τα αποτελέσματα.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς που δίνει ο Άρης, με τον Βόλο στο "Βικελίδης" και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θα είναι καταλυτικά για το μέλλον του Μίκαελ Ένινγκ στη Θεσσαλονίκη.

Η βελτίωση της εικόνας των Κίτρινων θεωρείται πλέον όχι μόνο απαραίτητη, αλλά και… υποχρεωτικό να συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να κλείσουν το 2019 αν γίνεται με μια θέση στην εξάδα.

Σε οποιαδήποτε διαφορετική περίπτωση τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, προφανώς φυσικά και για την ίδια την παρουσία του προπονητή στον πάγκο της ομάδας από τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτες αποκαλύψεις Μαχλά για Σαββίδη: "Είχα πάει στη σουίτα του και μετά κερδίσαμε 3-1..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags