Facebook Pixel ΟΦΗ - Λισάντρο Σεμέντο: "Τρελαμένοι" στον ΠΑΟ, "μάχη" Ολυμπιακού-ΑΕΚ;
| 2019-12-18 10:32:00

"Θαύμα" με παικταρά του ΟΦΗ - "Τρελαμένοι" στον ΠΑΟ - "Μάχη" Ολυμπιακού-ΑΕΚ; - Τρελά λεφτά!

του Νίκου Στεργίου
"Θαύμα" με παικταρά του ΟΦΗ - "Τρελαμένοι" στον ΠΑΟ - "Μάχη" Ολυμπιακού-ΑΕΚ; - Τρελά λεφτά!

Έσπασε όλα τα κοντέρ. Καμία επαφή. Πόσα χρήματα χρειάζονται.

To... θαύμα φαίνεται πως συντελείται στην περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο. Ο Πορτογάλος αρχισκόρερ του ΟΦΗ τραυματίστηκε και αποχώρησε κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Άρη. Η διάγνωση έκανε λόγο για εξάρθρωση ωμοπλάτης, με την αποθεραπεία του 23χρονου εξτρέμ να εκτιμάται στις 20 μέρες.

Έλα όμως που καμιά φορά ακόμη και στις μέρες μας, οι ιατρικές διαγνώσεις λαθεύουν. Ο παίκτης και τη Δευτέρα και χθες ακολούθησε κανονικά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση ή πόνο. Έτσι, ο Γιώργος Σίμος τον συμπεριέλαβε στην 20μελη αποστολή των Κρητικών για την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό άσο μάλιστα να εκτιμάται πως έχει τύχη ακόμη και να παίξει!

Με αφορμή αυτό το... θαύμα, να δώσουμε λίγο τη... μη συνέχεια στα μεταγραφικά σενάρια στα οποία εμπλέκεται ο Λισάντρο Σεμέντο. Μη συνέχεια; Και όμως. Από τις αρχές Νοεμβρίου που είχε γίνει η πρώτη επαφή του Ολυμπιακού με τη Φορτούνα Σιτάρντ και νωρίτερα μια αντίστοιχη από τη μεριά της ΑΕΚ δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη, πέραν της φημολογούμενης συνάντησης του μάνατζερ του παίκτη προ ημερών με τη διοίκηση των Ερυθρόλευκων.

Πληροφόρηση που προκύπτει από πηγές του sportdog στην Ολλανδία και τον σύλλογο που διατηρεί τα δικαιώματα του Ίβηρα μεσοεπιθετικού. Τα δεδομένα στην υπόθεσή του γνωστά: 1,5 εκατ. ευρώ το buy-out που έχει η κρητική ομάδα και δικαίωμα να το εξασκήσει ως το τέλος της σεζόν. Κάτι που προφανώς περιορίζει τις όποιες... ορέξεις άλλων μνηστήρων για να γίνει κάτι άμεσα (δεν προβλέπεται έτσι κι αλλιώς). 

Αλλά ακόμη και το καλοκαίρι, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα (όπως αρκετές φορές έχουμε αναλύσει στο sportdog) είτε απ’ ευθείας μέσω αγοράς από τη Φορτούνα -αφού θεωρούμε δεδομένο πως οι Κρητικοί δεν μπορούν να κάνουν χρήση του buy-out- είτε μέσω αξιοποιώντας αυτήν ακριβώς τη ρήτρα αγοράς που έχουν οι Κρητικοί (να πληρωθεί δηλαδή από μια τρίτη ομάδα και εν συνεχεία να καταβληθεί ένα επιπλέον ποσό στους "ασπρόμαυρους" για τη συμφωνημένη πώληση σε αυτήν), το πόσο που θα απαιτηθεί δεν προβλέπεται να πέσει από τα 2-2,5 εκατ. ευρώ.

Ποσό που, κακά τα ψέματα, δεν δίνεται εύκολα όχι για μεταγραφή εντός ελληνικών συνόρων, αλλά για οποιαδήποτε μεταγραφή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει "μπαμ" με Ρισβάνη - Πηγαίνει σε ομάδα του Big4 - Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ή μήπως...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags