Facebook Pixel "Ξεμπούκωμα" Δώνη! Θα δώσουν τώρα 8.000.000; - Πανηγυρίζουν στην Ελλάδα!
| 2019-12-18 13:35:00

"Ξεμπούκωμα" Δώνη! Θα δώσουν τώρα 8.000.000; - Τον έβγαλαν τραυματία - Πανηγυρίζουν στην Ελλάδα!

του Νίκου Στεργίου
"Ξεμπούκωμα" Δώνη! Θα δώσουν τώρα 8.000.000; - Τον έβγαλαν τραυματία - Πανηγυρίζουν στην Ελλάδα!

Χριστουγεννιάτικο δώρο. Πώς το γυρίζει. Χαμογελάει ο Φαν'τ Σιπ.

Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον Τάσο Δώνη! Ο Έλληνας επιθετικός είχε να σκοράρει από τις 11 Μαΐου, παίζοντας τότε με τη φανέλα της Στουτγάρδης.

Το καλοκαίρι, στο... παρά ένα της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου, κατάφερε να φύγει από τον γερμανικό σύλλογο, με δανεισμό στη γαλλική Ρεμς. Δανεισμός που φέρεται να έχει και υποχρεωτική option αγοράς ύψους 8 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα πράγματα όμως δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περίμενε ο παίκτης. Παίρνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής (από τους 20 που έχουν χρησιμοποιηθεί φέτος στο σαμπιονά με τη Ρεμς, είναι 14ος σε χρόνο συμμετοχής, με τους δύο τελευταίους να μην έχουν 90 λεπτά στα πόδια τους...), έχει παίξει μόλις στα μισά παιχνίδια πρωταθλήματος (9) και μόλις τέσσερα βασικός!

Ακόμη και στο χθεσινό ματς του γαλλικού Λιγκ Καπ με τη Μονπελιέ από τον πάγκο ήρθε στο 62', ένα τέταρτο αργότερα όμως, με δική του ενέργεια η ομάδα του κέρδισε πέναλτι, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του και με αυτό το γκολ χάρισε την πρόκριση στη Ρεμς στους "8" της διοργάνωσης. 

Χαρακτηριστικό του πόσο ανάγκη είχε το γκολ ο Τάσος Δώνης είναι πως αυτό ήταν το πρώτο που σημειώνει στην επαγγελματική του καριέρα από τη "βούλα"!

Το αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι και χθες ακόμη, υπήρχαν αναφορές πως έχει υποστεί και νέο, δεύτερο από την αρχή της περιόδου, μυϊκό τραυματισμό. Μέχρι και για θλάση α' βαθμού έγινε λόγος, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο μάλλον δεν είχε βάση και αυτό που προκαλεί απορία είναι γιατί χρειάστηκε να διαρρεύσει κάτι τέτοιο.

Το θετικό πάντως τόσο για τον ίδιο τον παίκτη όσο προφανώς και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα είναι πως έσπασε το ρόδι στη Γαλλία και αυτό μπορεί να του δώσει το απαραίτητο ψυχολογικό και αγωνιστικού πουσάρισμα ώστε να πάρει τα πάνω του και στη Γαλλία, σε πρωτάθλημα που αν μη τι άλλο γνωρίζει καλά αφού πριν τρία χρόνια έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Νις (απ' όπου και πήρε τη μεταγραφή στην Στουτγάρδη).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags