Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστροφή Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ! Τον είδαν στη Νέα Φιλαδέλφεια
| 2019-12-18 23:08:00

Επιστροφή Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ! Τον είδαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Sportdog Team
Επιστροφή Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ! Τον είδαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μια εμφάνιση που έγραψε ιστορία.

Διαβάστε τη στήλη Σαν Σήμερα της Super League:

1960

Ο Ολυμπιακός είναι πέντε αγώνες χωρίς νίκη και ο αγώνας με την ΑΕΚ, που έχει χάσει ήδη τέσσερις φορές στη σεζόν, είναι κρίσιμος. Ο Μπάμπης Κοτρίδης πετυχαίνει το μοναδικό του γκολ στην Α’ Εθνική, ανοίγοντας το σκορ με πέναλτι, και παράλληλα ανοίγει το δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 (21’ πέναλτι Κοτρίδης, 38’ σουτ Ποσειδών, 70’ σουτ Μπέμπης – 72’ κεφαλιά Νεστορίδης)

1977

Στο «Νίκος Γκούμας» η ΑΕΚ υποδέχεται την Καστοριά και στην επίθεσή της, πλην των Μαύρου και Τάσου, βρίσκεται και ένα νέο πρόσωπο. Ο επιθετικός Ντούσαν Μπάγεβιτς, που μπορεί να είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, αλλά είχε τραυματιστεί σοβαρά σε φιλικό. Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 (43’ πέναλτι Τάσος). Ο Μπάγεβιτς έπαιξε 107 αγώνες με την ΑΕΚ στην Α’ Εθνική, βάζοντας 64 γκολ και κατέκτησε ως παίκτης δύο πρωταθλήματα.

2005

Η Καλλιθέα δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι κρίσιμο. Αν και η Καλλιθέα προηγείται με 2-0 από το ημίχρονο, ένας παίκτης που μπαίνει αλλαγή, ο Φράνσις Ντόε, είναι ο πρωταγωνιστής του Ατρομήτου, που τον οδηγεί σε ανατροπή 2-3 (37’ σουτ Βενέτης, 44’ σουτ Λαζανάς – 47’ σουτ, 90’ σουτ Ντόε, 55’ πέναλτι Ζαχαρόπουλος). Η Καλλιθέα στο τέλος της σεζόν υποβιβάζεται και ο Ατρόμητος τερματίζει έβδομος.

2010

Ο Παναθηναϊκός είναι ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και πλησιάζοντας στο τέλος του πρώτου γύρου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι στη μέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Θεσσαλίας σπάζει την παράδοση, που την ήθελε να έχει μόνο ήττες – οκτώ – στις επισκέψεις της στον Παναθηναϊκό, και νικά με 1-0 (78’ σουτ Μόνχε). Ο Ολυμπιακός Βόλου στο «Σπύρος Λούης» αργότερα νικά και την ΑΕΚ, για να φτάσει στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags