Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Βόμβες Φαν’τ Σιπ - Αλλάζει την έδρα - Νέες, απίθανες κλήσεις!
| 2019-12-19 10:44:00

Βόμβες Φαν’τ Σιπ στην Εθνική - Αλλάζει έδρα - Νέες απίστευτες κλήσεις - Θα... τρελαθεί ο Μαρινάκης!

του Νίκου Στεργίου
Βόμβες Φαν’τ Σιπ στην Εθνική - Αλλάζει έδρα - Νέες απίστευτες κλήσεις - Θα... τρελαθεί ο Μαρινάκης!

Έδωσε χθες το ΟΚ. Από ποια ομάδα "ψωνίζει". Μόνο στο sportdog.

Εθνική Ελλάδας: Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Τζον Φαν'τ Σιπ στο Ηράκλειο χθες. Προφανώς ο εκλέκτορας της "γαλανόλευκης" δεν βρέθηκε στην Κρήτη για να παρακολουθήσει παίκτες του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε, το ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, πως ταξίδεψε ως τη Μεγαλόνησο προκειμένου να συναντηθεί από κοντά με τους ανθρώπους του ΟΦΗ (ολλανδοτραφείς έτσι κι αλλιώς οι πατήρ και υιός Σαμαράς που "τρέχουν" το αγωνιστικό κομμάτι του πρότζεκτ των Κρητικών), να δει το προπονητικό κέντρο στο Βαρδινογιάννειο και φυσικά να τσεκάρει ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Η επίσκεψη λοιπόν του Ολλανδού είχε δύο άξονες. Ο πρώτος, οργανωτικός και έχει να κάνει με την πρόθεση της ΕΠΟ να μεταφέρει την έδρα της Εθνικής στις επόμενες διοργανώσεις. Το Παγκρήτιο είναι μια από τις βασικές υποψηφιότητες, το πρόβλημα ωστόσο που υπάρχει έχει να κάνει με τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Γι' αυτό και ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήθελε να επιθεωρήσει αυτές του ΟΦΗ προκειμένου -αν και εφόσον καταστεί δυνατό- να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Εθνική σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τελικά η μετακόμιση στο Ηράκλειο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τζον Φαν'τ Σιπ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα είδε και η έτσι κι αλλιώς θετική στάση του στο ενδεχόμενο αλλαγής έδρας, ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο. Ως προς το δεύτερο σκέλος, αυτό δηλαδή των παικτών από την κρητική ομάδα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος των κλήσεων του για τις επόμενες αναμετρήσεις της Εθνικής.

Και όπως προκύπτει από την Κρήτη, στο μπλοκάκι του Ολλανδού έχουν μπει δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές των Κρητικών. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος μετράει 5 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα ως τώρα και ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στη θέση του δεξιού μπακ, όπου ως τώρα ο Ολλανδός, ομολογουμένως (όπως άλλωστε και οι άμεσοι προκάτοχοί του) δεν έχουν ιδιαίτερες -πλην του Μιχάλη Μπακάκη- εναλλακτικές επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Μπεργκ; Αυτός γυρίζει στον ΠΑΟ τον Γενάρη - Έλληνας που κάνει "παπάδες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags