Facebook Pixel Γιώργος Κασναφέρης: Μίλησε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης
| 2019-12-19 12:22:00

Το παραδέχτηκε! Αποκάλυψη Κασναφέρη: "Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης"

Sportdog Team
Το παραδέχτηκε! Αποκάλυψη Κασναφέρη: "Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης"

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του το πρώην στέλεχος της Ξάνθης.

Γιώργος Κασναφέρης: Μίλησε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Πανόπουλος παραμένει μεγαλομέτοχος, ενώ τάχθηκε κατά των ξένων στην ΚΕΔ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην διαιτητή κι άλλοτε στελέχους της Ξάνθης: 

Για την Ξάνθη: «Μετά την διαιτησία, η Ξάνθη είναι η πρώτη αγάπη. Οι σχέσεις μου με Πανόπουλο και Λουτσέσκου είναι πολύ δυνατές. Εγώ ξέρω πως ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Χρήστος Πανόπουλο. Τις προάλλες μιλούσα ποδοσφαιρικά με τον Πανόπουλο, με ρώτησε για τον Παράσχο πριν τον πάρει στην Ξάνθη. Οσο για αυτά που ακούγονται υπάρχουν επιτροπές και θα ξεκαθαρίσουν όλα. Ο Πανόπουλος έχει την δική του πορεία, έχει μάθει να μην λειτουργεί σε μπροστινός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Εχω τεράστια εκτίμηση στην προσωπικότητα του Παράσχου, είναι πάνω από 23 χρόνια σε πάγκους. Εχει πιο μοντέρνες ιδέες από άλλους νέους προπονητές, παρά την ηλικία του».

Για την διαιτησία: «Δεν πιστεύω πως είχα να δώσω κάτι διαφορετικό στην διαιτησία, ήταν συνειδητή επιλογή. Σαν παράγοντας στην διαιτησία δεν μπορείς να χτίσεις πολλά πράγματα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Θεωρώ πως ήμουν από τους καλούς διαιτητές, προπονιόμουν πολύ, αν ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο διαφορετικά να έκανα μεγαλύτερη καριέρα. Προσπάθησα να ισορροπήσω και να κολυμπήσω στην διαμορφωμένη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν ζούμε σε μια κοινωνία αγγέλων. Δεν θεωρώ πως προσφέρει κάτι στην διαιτησία η τριάδα της επιτροπείας, ούτε είναι απαραίτητο να έχουμε μόνο ξένους διαιτητές και ξένους VARίστες. Θα πρέπει να αντιγράφουμε ξένα πρότυπα διαιτησίας που είναι καλά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags