Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: "Θα ανέβαινε στα κάγκελα ο Μακέντα; - Σεμέντο με 1,5 εκατ."
| 2019-12-19 14:03:00

"Θα ανέβαινε κάγκελα ο Μακέντα; - Μαρινάκης μετά τον Μπακάκη - Σεμέντο με 1,5 σε Ολυμπιακό ή ΑΕΚ"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Θα ανέβαινε κάγκελα ο Μακέντα; - Μαρινάκης μετά τον Μπακάκη - Σεμέντο με 1,5 σε Ολυμπιακό ή ΑΕΚ"

Ξέσπασμα Κρητικού! "Μικρός Παναθηναϊκός - Τρελά λεφτά στον ΟΦΗ".

Την άποψη ότι ο ΟΦΗ έχει ανέβει επίπεδο με την αλλαγή ιδιοκτησίας εξέφρασε ο Μανώλης Σαρρής.

Ο διευθυντής του gentikoule.gr μίλησε στο sportdog για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε τη συμπεριφορά των Πράσινων και αναφέρθηκε στην παρουσία του Τζον Φαν'τ Σιπ στις κερκίδες.

Παράλληλα, ο Κρητικός ρεπόρτερ έδωσε ρεπορτάζ για την υπόθεση Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος έχει ανοίξει την όρεξη του Ολυμπιακού και τη ΑΕΚ. 

Πώς κρίνεις την ενέργεια του Μακέντα που πανηγύρισε δείχνοντας τα αυτιά του;

"Ήταν απαράδεκτο. Δεν υπήρχε λόγος, δεν έβαλε και καμία γκολάρα, για να πανηγυρίσει έτσι. Δηλαδή αν πετύχαινε τέτοιο τέρμα, τi θα έκανε; Θα ανέβαινε στα κάγκελα; Αυτός ο πανηγυρισμός όμως ξέρετε τι δείχνει; Ότι τους είχε επηρεάσει πολύ η τριάρα στον πρώτο γύρο (1-3 νίκησε ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ). Αυτοί ήρθαν εδώ και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά, λες και είχαν βάλει τρία γκολ στον ΟΦΗ".

Παρουσιάζεις μια εικόνα, σαν να μικραίνει ο Παναθηναϊκός...

"Εννοείται! Μικραίνει ο Παναθηναϊκός και μεγαλώνει ο ΟΦΗ. Εννοώ ποδοσφαιρικά. Ο ΟΦΗ έτσι και αλλιώς είναι μεγάλος. Διάβαζα για παράδειγμα αρθρογράφους του Παναθηναϊκού που έγραφαν ότι θα είναι επιτυχία ακόμα και η ισοπαλία με μία καλή εμφάνιση. Αυτό τα λέει όλα".

Ο Φαν'τ Σιπ ήταν στο Γεντί Κουλέ και παρακολούθησε το παιχνίδι καθώς επιθεώρησε τις προπονητικές εγκαταστάσεις του ΟΦΗ. Ποια εικόνα αντίκρυσε ο Ολλανδός;

"Όπως είναι γνωστό, μόλις θα αποκατασταθεί το στέγαστρο στο Παγκρήτιο, το γήπεδο θα γίνει έδρα της Εθνικής τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που υπάρχουν οι εγκαταστάσεις του ΟΦΗ, που είναι από τις πιο σύγχρονες στην Ελλάδα, θα τη χρησιμοποιεί η Εθνική ομάδα για την προετοιμασία της πριν τα ματς. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο με τη νέα ιδιοκτησία του ΟΦΗ, τον κ. Μπούση, το επίπεδο έχει ανεβεί περισσότερο στο Βαρδινογιάννειο. Η νέα τάξη πραγμάτων έχει ρίξει πολύ χρήμα, υπολογίζεται ότι έχει βάλει πάνω από 6 εκατ. ευρώ αυτόν τον χρόνο".

Πώς σχολιάζεις την προοπτική να κληθούν ο Τσιλιανίδης με τον Μαρινάκη;

"Ο Τσιλιανίδης κάνει μία τρομερή χρονιά. Παίζει ως δεκάρι κυρίως όμως ως δεξί εξτρέμ. Νομίζω ότι αξίζει μία κλήση. Όσον αφορά τον Μαρινάκη, μην ξεχνάμε ότι έχουμε έλλειψη από δεξιούς μπακ στην Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος άλλος μετά τον Μπακάκη;".

Ποιες είναι οι βλέψεις φέτος για τον ΟΦΗ;

"Οι οπαδοί θέλουν πλέι οφ και έξοδο στην Ευρώπη. Το δείχνει και η ομάδα με τις εμφανίσεις που κάνει. Αν εξαιρέσεις τον τελευταίο μήνα που ήταν φυσιολογικό να υπάρχει και μία κόπωση και να έχει πέσει κάπως η απόδοση του ΟΦΗ, η αλήθεια είναι από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μαζί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Με τον Άρη ο ΟΦΗ είχε 16 τελικές. Με την ΑΕΚ δεν δέχτηκε ούτε μία φάση. Ο κόσμος τον πιστεύει, είναι καλή ομάδα. Φαίνεται ότι είναι στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".

Ποιες είναι οι πληροφορίες σου για το θέμα του Σεμέντο, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ;

"Αν θέλει κάποιος να τον πάρει τον Γενάρη, θα πρέπει να δώσει 1,5 εκατ. ευρώ στη Φορτούνα για να τον πάρει. Ο παίκτης όμως μπορεί να φύγει μόνο αν υπάρχει συγκατάθεση του ΟΦΗ. Χωρίς την έγκρισή του δεν μπορεί να πωληθεί μέσα στη χρονιά. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι, από 1η Ιουλίου, υπάρχει η οψιόν αγοράς που είναι το ποσό που προανέφερα. Αν δεν την πληρώσει ο ΟΦΗ και τη δώσει κάποια άλλη ομάδα, τον κάνει δικό της".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιδού η νέα "μεταγραφή" του Πιτίνο - Έχει... βρωμόχερο - Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags