Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψε γιατί έφυγε από Αστέρα ο Μιλόγεβιτς
| 2019-12-19 16:20:00

Αποκάλυψε γιατί έφυγε από Αστέρα ο Μιλόγεβιτς! Κουβέντα για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Αποκάλυψε γιατί έφυγε από Αστέρα ο Μιλόγεβιτς! Κουβέντα για Ολυμπιακό

Ο Σέρβος αποχαιρέτησε την ομάδα του Βελιγραδίου

Παρελθόν αποτελεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα μέτα από δυόμισι χρόνια παρουσίας στον πάγκο του συλλόγου του Βελιγραδίου.

Ο Σέρβος προπονητής αποχαιρέτησε τον Αστέρα σε συνέντευξη Τύπου. «Πήρα την απόφαση να μη συνεχίσω στον Ερυθρό Αστέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους κ. Τέρζιτς και Ντράγκαν Μιλόσεβιτς, που πίστεψαν σε εμένα. Τον κ.Μιρκέλα, γιατί τα αποτελέσματα που ήρθαν είναι δικά του, όσο είναι και δικά μου. Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους, τους οπαδούς, δεν ξέρω τι να πω», σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε:

«Η απόφαση αυτή ελήφθη πριν την αναμέτρηση με την Τσουκαρίτσκι. Για αυτό είχα πει ότι είναι το πιο γλυκό. Ο νέος προπονητής θα έχει το χρόνο να γνωρίσει την ομάδα. Έχει 11 βαθμούς προβάδισμα, νομίζω πως ήδη έχουμε κερδίσει τον τίτλο. Ξέρω ότι θα ήταν περίπλοκο να έφευγα το καλοκαίρι, γιατί ξέρω τις δυσκολίες του πρώτου καιρού και για αυτό ήθελα ο διάδοχός μου να έχει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται».

Υπενθυμίζεται, ότι το όνομα του Μιλόγεβιτς περιπλέχτηκε σε σενάρια αλλαγής προπονητή στον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Σέρβος στη συνέντευξη Τύπου δεν έκανε κουβέντα για το μέλλον της καριέρας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags