Facebook Pixel Άρης - Βόλος: "Πάρτι" του Άρη με τεσσάρα στον Βόλο - "Ξύπνησε" ο Ιντέγε, τρομερός Γκάμα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-19 19:10:00

"Πάρτι" του Άρη με τεσσάρα στον Βόλο - "Ξύπνησε" ο Ιντέγε, τρομερός Γκάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πάρτι" του Άρη με τεσσάρα στον Βόλο - "Ξύπνησε" ο Ιντέγε, τρομερός Γκάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

"Χορταστική" εμφάνιση και νίκη με 4-0 οι Κιτρινόμαυροι.

Με τον Μπράουν Ιντέγε να πραγματοποιεί την καλυτερή του εμφάνιση με τα "κιτρινόμαυρα" πετυχαίνοντας δύο γκολ και τον Μπρούνο Γκάμα να σκοράρει επίσης δις, ο Άρης "συνέτριψε" τον Βόλο με 4-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι Θεσσαλονικείς έπιασαν τον Παναθηναϊκό στους 21 βαθμούς και ανέβηκαν στην 5η θέση, ενώ οι Βολιώτες έμειναν 11οι με 17 βαθμούς.

Οι Κιτρινόμαυροι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και δεν άργησαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε προβάδισμα.

Στο 12' ο Ιντέγε άνοιξε το σκορ με πλασέ προ κενής εστίας από παράλληλο γύρισμα του Φετφατζίδη, ενώ στο 24' ο ίδιος παίκτης πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, καθώς έκανε το 2-0 "σκάβοντας" την μπάλα πάνω από τον Γκαραβέλη έπειτα από ασίστ του Λάρσον.

Στο 30' ο Γκάμα πήρε τη... σκυτάλη στα γκολ, πετυχαίνοντας το 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντεντάκη.

Στο 61' ο Γκάμα "σφράγισε" τον θρίαμβο του Άρη, σκοράροντας το τελικό 4-0 από κοντά έπειτα από τη δεύτερη ασίστ του Λάρσον στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:
 
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ (66’ Μπα), Δεληζήσης, Κόρχουτ, Τόνσο, Λούκας Σάσα (66’ Μπακούτσης), Μπρούνο Γκάμα, Λάρσον, Φετφατζίδης, Ιντέγε (56’ Μαρτίνες)
 
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσίκα (74’ Μήτογλου), Διαμαντής, Μαξ Αουγκούστο, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (68’ Κυζιρίδης), Τόρες (66’ Λύρατζης), Τσαούσης, Μάντζης

Τα γκολ του αγώνα:

Το 1-0 του Ιντέγε

Το 2-0 του Ιντέγε

Το 3-0 του Γκάμα

To 4-0 του Γκάμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags