Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Άφωνοι στο Αγρίνιο με Μουνιέ - Έξαλλος ο Μολό - Διάψευση για Φάουστο!
| 2019-12-20 10:36:00

Άφωνοι στο Αγρίνιο με Μουνιέ, τι είδαν - "Μπουρλότο" από Μολό - Διάψευση στο sportdog για Φάουστο!

του Νίκου Στεργίου
Άφωνοι στο Αγρίνιο με Μουνιέ, τι είδαν - "Μπουρλότο" από Μολό - Διάψευση στο sportdog για Φάουστο!

Γιατί τρελάθηκαν στον Παναιτωλικό. Ποιος "προκαλεί"; Όλο το ρεπορτάζ.

Παναθηναϊκός: Το ένα "αγκάθι", το σοβαρότερο στο μισθολόγιο του "τριφυλλιού" εδώ και ένα χρόνο, από χθες αποτελεί παρελθόν. Ο Αντονί Μουνιέ συναίνεσε τελικά στο να λύσει το συμβόλαιό του, έστω κι αν το όφελος για την ΠΑΕ δεν θα είναι παρά το υπόλοιπό του, το εξάμηνο δηλαδή που απέμενε (ενώ κόστισε για τα 2,5 χρόνια που είναι στο ρόστερ περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να έχει πατήσει στο χορτάρι από τα μέσα του περασμένου Απριλίου).

Κάτι όμως είναι και τα περίπου 200.000 ευρώ μεικτά που εξοικονομούνται προφανώς και το κυριότερο το σήμα που δίνεται για κινητικότητα στο συγκεκριμένο, πολύ σημαντικό θέμα για τους Πράσινους.

Ο Γάλλος εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναιτωλικό, οι άνθρωποι του οποίου έφτασαν ως την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσουν και να τον πείσουν για την προοπτική που του προσφέρουν για το υπόλοιπο της χρονιάς, προκειμένου και αυτός να ανακτήσει τα πατήματά του.

Το πιπεράτο της ιστορίας είναι πως στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας και πριν φτάσουμε σε αυτήν, οι Αγρινιώτες ζήτησαν τις μετρήσεις του παίκτη, προκειμένου να είναι σίγουροι πως είναι σε καλή κατάσταση, αφού είναι προφανές ότι θέλουν βοήθεια άμεσα. Τις πήραν, ήταν καλές και έτσι αφού τον έπεισαν, προχώρησε και η συμφωνία, αρχικά με τη λύση του συμβολαίου του και εν συνεχεία με τη μετακόμισή του στο Αγρίνιο. 

Σειρά τώρα παίρνει ο συμπατριώτης του, Γιοάν Μολό, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει περίπου 700.000 ευρώ μεικτά για τον επόμενο 1,5 χρόνο συμβολαίου του.  

Προφανής συνεπώς η σημασία να απαγκιστρωθεί το "τριφύλλι" από το συγκεκριμένο "βαρίδι", μένει να δούμε αν ο (πολύ εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του συλλόγου συνολικά απέναντί του) Γάλλος θα επιδείξει ανάλογη αβρότητα με τον συμπατριώτη του, με το σημαντικότερο φυσικά να είναι το timing που θα το κάνει. Γιατί διαφορετικό σαφώς είναι να "κάτσει" στο συμβόλαιό του για έξι μήνες ή έναν χρόνο ακόμη και διαφορετικό να το λύσει άμεσα.

Όσο για τον τρίτο της παρέας, τον Φάουστο Τιένθα, σε επικοινωνία που είχε το sportdog με τον μάνατζέρ του, αυτός διέψευσε κατηγορηματικά πως υπάρχει η οποιαδήποτε επαφή με οποιονδήποτε από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ξεκινήσουν έστω οι διαδικασίες λύσης της μεταξύ των δύο πλευρών συνεργασίας.

Λογικό από τη μία πλευρά, αφού ο Ισπανός δεν είναι υψηλόμισθος (ούτε 250 χιλιάδες ευρώ δεν θα κοστίσει στη διετία που υπέγραψε να μείνει στους Πράσινους) και συνεπώς δεν αποτελεί και σχετική προτεραιότητα για την ελάφρυνση των οικονομικών του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Μπεργκ; Αυτός γυρίζει στον ΠΑΟ τον Γενάρη - Έλληνας που κάνει "παπάδες"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags