Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίθεση Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό - Γι' αυτό κατηγορεί τον Μαρινάκη
| 2019-12-20 12:56:00

Επίθεση Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό - Γι' αυτό κατηγορεί τον Μαρινάκη

Sportdog Team
Επίθεση Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό - Γι' αυτό κατηγορεί τον Μαρινάκη

Δείτε όλα όσα ανέφερε.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Μάκης Γκαγκάτης στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Δικέφαλου, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και τις κατηγορίες των Ερυθρόλευκων στους Ασπρόμαυρους για πολυιδιοκτησία. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Επικοινωνιακές φανφάρες, δεν θα ασχοληθώ. Υπάρχουν οι Επιτροπές και εκεί θα λήξει η όποια υπόθεση, εδώ δεν είναι η ΕΕΑ. Τις επικοινωνιακές φανφάρες ανάμεσα στα ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Ξάνθη, ήταν ανάμεσα σε αυτά τα δυο ματς, με επικοινωνιακούς σκοπούς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε μέσω ανακοινώσεων και όταν γίνει η εκδίκαση θα πούμε τα υπόλοιπα. 

Μπορώ να πω πάρα πολλά, μπορώ να πω διάφορα γι’αυτό το θέμα και για άλλα θέματα, τα οποία θα ειπωθούν εκεί που πρέπει, για να δούμε την αληθινή πολυιδιοκτησία μέσω Forthnet, μέσω NOVA, την αληθινή, όχι την fake εδώ. 

Πόσες ομάδες μετακόμισαν από την ΕΡΤ στην NOVA ενώ είναι εν δυνάμει αγοραστής της NOVA ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πως κάποιες ομάδες ενώ ήταν σε διαπραγμάτευση, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Forthnet μετακόμισαν από την ΕΡΤ στην Forthnet με πιο υψηλά συμβόλαια, για ποια ομάδα υπάρχει καταγγελία για υπερεκτιμημένα συμβόλαια; Έχουμε πολλά να πούμε και θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags