Facebook Pixel Να τι συμβαίνει με Μαυροπάνο και Ολυμπιακό - Πώς εμπλέκεται ο Καμπετσής
| 2019-12-21 10:30:00

Ξεχάστε το! Δεν έρχεται στον Ολυμπιακό - "Χυλόπιτα" από τον... κλεισμένο - "Κλοπή" Καμπετσή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ξεχάστε το! Δεν έρχεται στον Ολυμπιακό - "Χυλόπιτα" από τον... κλεισμένο - "Κλοπή" Καμπετσή!

Απίθανο το σενάριο. Τρελό "άκυρο". Γιατί είναι έξαλλοι στο λιμάνι;

Το όνομά του έπαιξε αρκετά τις τελευταίες μέρες αναφορικά με ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για να τον πάρει δανεικό από την Αρσεναλ, από την όποια εκτιμήθηκε ότι παραχωρείται δανεικός. Για τον Ντίνο Μαυροπάνο όμως, όπως αποκαλύπτει το sportdog, τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται. 

Πρώτον, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα και γραφόμενα, δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Καμία δηλαδή κίνηση εκ μέρους του Ολυμπιακού είτε προς τον ποδοσφαιριστή είτε προς την Αρσεναλ. 

Δεύτερον και πιθανώς σημαντικότερο, ο ίδιος ο 22χρονος στόπερ δεν έχει αλλάξει την άποψή του αναφορικά με την πορεία της καριέρας του. Αρχικά, θέλει να παραμείνει στο ρόστερ των "κανονιέρηδων", ειδικά τώρα που αυτοί εδώ και λίγες ώρες έχουν νέο προπονητή, τον Μικέλ Αρτέτα. Αν και εφόσον δεν καταφέρει να αλλάξει τη (μέχρι στιγμής φετινή) μοίρα του, τότε, προφανώς και θα συζητήσει την προοπτική του δανεισμού, χωρίς όμως να περιλαμβάνει την Ελλάδα στους επιθυμητούς (για τον ίδιο τουλάχιστον) προορισμούς. 

Ο Μαυροπάνος από τη στιγμή που έφυγε από τη χώρας μας νέος, θέλει και να συνεχίσει να αξιοποιεί αυτήν την ευκαιρία που του δόθηκε, διεκδικώντας καριέρα στο εξωτερικό και δεν συζητάει την πιθανότητα, έστω και για πρόσκαιρη, επιστροφή στα εγχώρια. 

Και κάτι ακόμη, μανατζερικό που όμως έχει τη σημασία του. Ο διεθνής στόπερ εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον άνθρωπο που τον πήγε στην Άρσεναλ, τον Κωνσταντίνο Φάρρα. Οσο κάτι τέτοιο υφίσταται (και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να υφίσταται) δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί με τον Μαυροπάνο, αφού οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι σε καλά… φεγγάρια με τον ομογενή ατζέντη, χρεώνοντας του (μεταξύ άλλων) την προ χρόνων φυγή του Αργύρη Καμπετσή από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού για την Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο παρασκήνιο με Κούτρη - "Δεν είναι απόφαση μόνο του Μαρτίνς" - Αυτός ο αντικαταστάτης του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags