Facebook Pixel Δανεικός σε Άρη ο Ντουρμισάι
| 2019-12-21 12:00:00

Έκλεισε: Δανεισμός-φωτιά από Ολυμπιακό - "Δώρο" παικταρά σε top ομάδα - Χαμός στη Superleague!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκλεισε: Δανεισμός-φωτιά από Ολυμπιακό - "Δώρο" παικταρά σε top ομάδα - Χαμός στη Superleague!

Κίνηση που... προκαλεί. Ποιον "χαρίζει"; Όλο το παρασκήνιο.

Ακριβώς ένα μήνα πριν το sportdog το είχε αποκαλύψει. Και σήμερα, "επιβεβαιώνεται" από το ρεπορτάζ. Ο Φιορίν Ντουρμισάι μετακομίζει στον Άρη. Όπως αναμενόταν έλυσε τη συνεργασία του με την Μπέβερεν, αφού ο δανεισμός του δεν εξελίχθηκε όπως πολλοί περίμεναν, με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στη βελγική ομάδα. 

Και από τη στιγμή που -όπως σημειώναμε και στο προ μηνός ρεπορτάζ μας- δεν βρήκε κάτι δελεαστικό για να παραμείνει εκτός συνόρων, αποφάσισε και ο ίδιος (μιας και η συμφωνία ή έστω η καλή διάθεση μεταξύ των δύο συλλόγων, Άρη και Ολυμπιακού, υπήρχε) να συναινέσει στην προοπτική δανεισμού του στους "κίτρινους". 

Έτσι, υλοποιείται έστω και καθυστερημένα ο… γάμος που επιδίωκαν οι άνθρωποι του Άρη από το περασμένο καλοκαίρι, τότε όμως είχε "σκοντάψει" στην σθεναρή αντίδραση του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος προτιμούσε το εξωτερικό. Δεν του βγήκε σε καλό όμως (αυτή τη φορά) και έτσι, πλέον, οι συνθήκες ωρίμασαν για την υλοποίηση της συμφωνίας. Ο Άρης βρίσκει αυτό που έψαχνε από το καλοκαίρι, μια αξιόπιστη δηλαδή λύση πίσω/δίπλα στον Ιντέγε για την κορυφή της επίθεσης του και ο ίδιος ο "Ντούρμι" μια ομάδα και ένα περιβάλλον στο οποίο μπορεί να ανακτήσει τα πατήματά του. 

Να σημειωθεί πως ο δανεισμός θα είναι εξάμηνος μεν, ωστόσο υπάρχει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο, αν τα πράγματα κυλήσουν ιδανικά για τις δύο πλευρές αυτός να παραταθεί και για την επόμενη σεζόν (δεν πρέπει να λησμονείται πως το συμβόλαιο του Ιντέγε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι). 

Από εδώ και πέρα, οι "κίτρινοι" εστιάζουν στην απόκτηση ενός μέσου, η οποία και είναι η προτεραιότητα τους πλέον (πολλά θα εξαρτηθούν εδώ από την προσπάθεια της κοινή συναινέσει λύσης του συμβολαίου του Ντουάρτε), ενώ φυσικά στα "θέλω" τους συμπεριλαμβάνεται και η προσθήκη ενός έμπειρου τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους υφιστάμενους στο ρόστερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags