Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Προκλητικός" Μολό, δείτε τι πήγε κι έκανε επειδή δεν παίζει - Έξαλλοι στον ΠΑΟ, χάνουν τρελά λεφτά!
| 2019-12-21 18:02:00

"Προκλητικός" Μολό, δείτε τι πήγε κι έκανε επειδή δεν παίζει - Έξαλλοι στον ΠΑΟ, χάνουν τρελά λεφτά!

του Νίκου Στεργίου
"Προκλητικός" Μολό, δείτε τι πήγε κι έκανε επειδή δεν παίζει - Έξαλλοι στον ΠΑΟ, χάνουν τρελά λεφτά!

Δεν είναι Μουνιέ ο Γάλλος. "Βράζουν" οι Πράσινοι. Tι παίχτηκε...

Μεγάλο, όπως και το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε, της μεταγραφικής δραστηριότητας του Παναθηναϊκού στην επερχόμενη περίοδο του Ιανουαρίου, θα εξαρτηθεί από το μέτωπο των αποδεσμεύσεων. Από το περασμένο καλοκαίρι, εδώ στο sportdog, ρεαλιστικά λέγαμε τις δυσκολίες που και τότε υπήρχαν, επισημαίνοντας το πόσο εξαρτημένη είναι ουσιαστικά η όποια, ακόμη και απειροελάχιστη αύξηση του μπάτζετ, με την επιτυχημένη διαπραγμάτευση για την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίων των "κομμένων".

Αποδείχτηκαν και τα δύο. Κανείς από τους καλοκαιρινούς δεν έφυγε, το μπάτζετ επιβαρύνθηκε με ένα ποσό περίπου 1,5 εκατ. ευρώ μεικτά για ποδοσφαιριστές παρκαρισμένους, ούτε ευρώ έξτρα δεν βρέθηκε για να προσφερθούν περισσότερες επιλογές στην καλοκαιρινή μεταγραφική αναζήτηση του "τριφυλλιού".

Από τότε, αποδεσμεύτηκε πρώτος ο Τζανδάρης, ο οποίος το πιθανότερο είναι πως κόστιζε και τα λιγότερα, και χρειάστηκε να φτάσουμε στα τέλη Δεκέμβρη για να υπάρξει συμφωνία με τον Μουνιέ. Αντίθετα, στη λίστα των "κομμένων" έχουν προστεθεί δύο ακόμη ποδοσφαιριστές: ο Μολό, το ακριβότερο δηλαδή συμβόλαιο από όσους αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και ο Φάουστο, ο τελευταίος (χρονικά) των καλοκαιρινών προσθηκών.

Το δυσάρεστο για τους "πράσινους" είναι πως ο Γάλλος τουλάχιστον, ο οποίος σαφώς και επιβαρύνει πολύ περισσότερο το μπάτζετ με ένα ποσό που μεικτά υπολογίζεται λίγο παραπάνω από τις 450.000 ευρώ, δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση… συνεργασίας. Είχαμε επισημάνει στο sportdog, μετά τα διάφορα επεισόδια που συνέβησαν με πρωταγωνιστή τον 30χρονο εξτρέμ, πως παρότι εμφανίζονταν ως θετικός στο να λύσει το συμβόλαιό του και να πάει κάπου που υπολογίζεται, ο ίδιος θεωρώντας πως έχει αδικηθεί από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ως τώρα από την ομάδα, έχει στυλώσει τα πόδια και εφαρμόζει την τακτική που ακολουθούσε μέχρι πρότινος ο Μουνιέ.

Κοινώς και οι δύο Γάλλοι, οι οποίοι μεικτά επιβάρυναν τον Παναθηναϊκό μ’ ένα ποσό που ξεπερνάει τα 1,2 - 1,3 εκατ. ευρώ, έχουν κάνει ζημιά στα ταμεία του Τριφυλλιού με τη στάση τους. Τουλάχιστον, ο Παναθηναϊκός γλίτωσε 100.000 ευρώ από τη συμφωνία με τον Μουνιέ και ο Τσάβι Ρόκα καλείται πλέον να βρει τη λύση και με τον Μολό, στις πρώτες επαφές με τον οποίο έχει πέσει σε… τοίχο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" στον ΠΑΟ με βασικό ξένο - Δεν τα βρήκαν για νέο συμβόλαιο - Τον "αρπάζει" μεγάλη ομάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags