Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη-φωτιά από Ποκετίνο - Τι δήλωσε για το μέλλον του και την Τότεναμ - Επιστρέφει Αγγλία;
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-22 04:31:00

Αποκάλυψη-φωτιά από Ποκετίνο - Τι δήλωσε για το μέλλον του και την Τότεναμ - Επιστρέφει Αγγλία;

Sportdog Team
Αποκάλυψη-φωτιά από Ποκετίνο - Τι δήλωσε για το μέλλον του και την Τότεναμ - Επιστρέφει Αγγλία;

Δείτε τι δήλωσε ο Αργεντινός!

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, καθώς μετά από την απομάκρυνση του από την Τότεναμ είχε πάει στην Αργεντινή για ξεκούραση.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είμαι έτοιμος αν έρθει κάτι και, φυσικά, ανοιχτός να ακούσω», είπε ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ και συμπλήρωσε: «Ξεκουράστηκα, είμαι πολύ χαρούμενος όταν κοιτάζω προς τα πίσω και, φυσικά, προφανώς στη ζωή πρέπει να προχωράς».



Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε σύλλογο της Premier League, δήλωσε τα εξής: «Λατρεύω την Premier League, νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο και πιστεύω ότι για κάθε προπονητή είναι συναρπαστικό να συμμετέχεις σε αυτήν. Θα δούμε. Δεν είναι μόνο η Premier League, υπάρχουν διαφορετικά πρωταθλήματα στον κόσμο, διαφορετικές ομάδες που μπορεί να είναι συναρπαστικές, για να σου δώσουν μια διαφορετική πρόκληση».

Όσο για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής επιστροφής στην Τότεναμ, δεν το απέκλεισε: «Βλέπετε τι συνέβη με τον Ζιντάν και τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Το πιο σημαντικό είναι όταν τελειώσει μια σχέση, να τελειώνει με καλό τρόπο. Αγαπώ την Τότεναμ, τους οπαδούς, τους παίκτες, το σύλλογο, το σταφ. Χαίρομαι για τα καλά αποτελέσματα που έχουν απ΄ όταν έφυγα, γιατί αυτή η αγάπη δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags