Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σήκωσε κι αυτό! Στην κορυφή του κόσμου η Λίβερπουλ - Ο Φιρμίνο... ξέρανε την Φλαμένγκο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-21 22:10:00

Το σήκωσε κι αυτό! Στην κορυφή του κόσμου η Λίβερπουλ - Ο Φιρμίνο... ξέρανε την Φλαμένγκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το σήκωσε κι αυτό! Στην κορυφή του κόσμου η Λίβερπουλ - Ο Φιρμίνο... ξέρανε την Φλαμένγκο (ΒΙΝΤΕΟ)

1-0 στην παράταση οι Κόκκινοι.

Το κατάφερε κι αυτό για φέτος η Λίβερπουλ! Στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι Κόκκινοι πανηγύρισαν με 1-0 στην παράταση τη νίκη επί της Φλαμένγκο, με γκολ του Φιρμίνο. Ο Μανέ έφυγε σαν σπρίντερ στο επιθετικό τρανζίσιον, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Βραζιλιάνο, ο οποίος αφού ντρίμπλαρε και τον τερματοφύλακα έκανε το 1-0 στο 99'.

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε απέναντι στην βραζιλιάνικη ομάδα αλλά τελικά τα κατάφερε και μετά από τρεις χαμένου τελικούς(οι δύο στην παλιά μορφή του θεσμού ως Διηπειρωτικό κύπελλο) πρόσθεσε κι αυτό το τρόπαιο στην συλλογή της.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ήταν σαφώς ανώτεροι στο παιχνίδι κάτι που φαίνεται κι από τις 14 τελικές προσπάθειες που είχαν στο παιχνίδι έναντι 8 των αντιπάλων τους.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Χέντερσον, Κεϊτά (100' Μίλνερ), Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (75' Λαλάνα), Φιρμίνο (106' Οριγκί), Σαλάχ (120' Σακίρι), Μανέ

Φλαμένγκο (Ζόρζε Ζέσους): Ντιέγκο Αλβες, Ραφίνια, Μάρι, Φιλίπε Λουίς, Κάιο, Εβέρτον (82' Ντιέγκο), Αράο, Ντε Αρασκαέτα (77' Βιτίνιο), Ζέρσον (102' Λίνκολν), Ενρίκε, Γκάμπριελ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags