Facebook Pixel Sportdog.gr | Πιστεύει στο... μπαμ ο Μαρτίνς - Σύνθημα πρόκρισης ενόψει Άρσεναλ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-21 23:35:00

Πιστεύει στο... μπαμ ο Μαρτίνς - Σύνθημα πρόκρισης ενόψει Άρσεναλ!

Sportdog Team
Πιστεύει στο... μπαμ ο Μαρτίνς - Σύνθημα πρόκρισης ενόψει Άρσεναλ!

Πιστεύει στην υπέρβαση ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κλήρωση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τη φάση των "32" του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε ότι η αγγλική είναι ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, όμως τόνισε ότι οι Πειραιώτες πιστεύουν στην πρόκριση και έκανε ειδική μνεία στη δυναμική του "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

Τα ματς με την Άρσεναλ: Μπορεί όλος ο κόσμος να θεωρεί πως το φαβορί είναι ξεκάθαρα η Άρσεναλ, όμως η αλήθεια είναι πως και εμείς πιστεύουμε στην πρόκριση. Έχουμε ήδη αποδείξει ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί μέσα στην έδρα μας. Το Καραϊσκάκη δεν είναι καθόλου εύκολο για οποιαδήποτε ομάδα να το επισκεφθεί. Παράλληλα έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια και εκτός έδρας. Επομένως πιστεύουμε πάρα πολύ στον εαυτό μας. Πιστεύουμε στην πρόκριση παρόλο που αναγνωρίζουμε ότι η Άρσεναλ είναι ένας τεράστιος αντίπαλος, μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, με πολλές ικανότητες.
 
Την δουλειά στον Ολυμπιακό και τον απολογισμό: Συλλογικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα εδώ και 4  - 5 μήνες. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που θα θέλαμε να είναι καλύτερα, όμως είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την θέση στην οποία βρισκόμαστε και από τα πράγματα που βλέπουμε συνεχώς να βελτιώνονται.
 
Τους στόχους του Ολυμπιακού: Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι για να κερδίσει και τους δύο στόχους στους οποίους συμμετέχει. Φυσικά πρέπει να πάρουμε και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είμαστε μία ομάδα που αυτό αξίζει και αυτό θα κάνει. Αξίζουμε τους τίτλους και θα τους πάρουμε. Στην Ευρώπη θα δούμε. Πρέπει πρώτα απ' όλα να κατανοήσουμε ότι αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο τεράστιο, όπως η Άρσεναλ και εάν τα καταφέρουμε να προκριθούμε θα δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος και θα κρίνουμε. Όμως στις εγχώριες διοργανώσεις είμαστε για να τις κερδίζουμε.
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags