Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναγιώτης Βαρούχας: Βόμβες Βαρούχα, δικαιώνουν Ολυμπιακό - "Είναι και τα δύο πέναλτι - Τι έκαναν στο VAR;" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-22 22:22:00

Βόμβες Βαρούχα, δικαιώνουν Ολυμπιακό - "Είναι καθαρό γκολ και πέναλτι - Τι έκαναν στο VAR;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβες Βαρούχα, δικαιώνουν Ολυμπιακό - "Είναι καθαρό γκολ και πέναλτι - Τι έκαναν στο VAR;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς σχολίασε όσα έγιναν στον Βόλο.

Ολυμπιακός – Παναγιώτης Βαρούχας: Για δύο πολύ σοβαρά λάθη της διαιτησίας στο παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό έκανε λόγο ο Παναγιώτης Βαρούχας στο σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων στην «Αθλητική Κυριακή».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως το γκολ του Σουντανί που ακυρώθηκε ως οφσάιντ είναι κανονικό και ότι υπάρχει πέναλτι στον Ελ Αραμπί στο φινάλε του ημιχρόνου, ενώ εκτός από τον Φωτιά, κατηγόρησε και αυτούς που βρίσκονταν στο VAR. Μάλιστα, επανέλαβε πως «Και το VAR δεν βλέπει γραμμή. Φαίνεται καθαρά πάντως ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει»!

Για το γκολ του Σουντανί που δεν μέτρησε, τόνισε: «Ο δεύτερος βοηθός υποδεικνύει παράβαση για οφσάιντ. Ο παίκτης του Βόλου καλύπτει τον Σουντανί, δεν υπάρχει οφσάιντ. Έχουμε πει ότι δεν μετράει το χέρι, αλλά το πόδι, το κεφάλι και ο κορμός. Καλύπτεται, άρα δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Ολυμπιακού».

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Ελ Αραμπί πρόσθεσε: «Ο παίκτης του Ολυμπιακού προσπαθεί να περάσει τον αμυντικό και να συνεχίσει για να διεκδικήσει την μπάλα, αλλά ο παίκτης του Βόλου δεν πάει καθόλου να κάνει συμμετοχή. Δεν αφήνει τον Ελ Αραμπί να συνεχίσει στη φάση, υπάρχει παράβαση και πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Το είδε και στο VAR, υπάρχει παράβαση».
Ολυμπιακός – Παναγιώτης Βαρούχας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νικολακόπουλος: "Δεν το παίρνει ο Ολυμπιακός αυτό το πρωτάθλημα" - Σοκάρει on air ο Χριστόγλου!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags