Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φευγάτος ο Ινσούα - Έξαλλος Αποστολάκης με... Γιόχανσον!
| 2019-12-24 10:34:00

Υπογράφει ο Διούδης, "πάγος" στον Δώνη - Φευγάτος Ινσούα - Έξαλλος Αποστολάκης με... Γιόχανσον!

του Νίκου Στεργίου
Υπογράφει ο Διούδης, "πάγος" στον Δώνη - Φευγάτος Ινσούα - Έξαλλος Αποστολάκης με... Γιόχανσον!

Ραγδαίες εξελίξεις. Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Διαβάστε ονόματα.

Παναθηναϊκός: Κατά πως φαίνεται, με την ομάδα να... σκορπίζει, δεν φαίνεται να μπαίνουν -όπως λεγόταν τουλάχιστον- στην τελική ευθεία τα θέματα των εκκρεμών ανανεώσεων των συμβολαίων των παικτών του "τριφυλλιού" που την Πρωτοχρονιά θα είναι ελεύθεροι να υπογράψουν όπου επιθυμούν.

Η προεργασία βέβαια, σε όλους, έχει γίνει. Πιο κοντά σε ανανέωση φέρεται πως βρίσκεται ο Σωκράτης Διούδης, με τον διεθνή Ελληνα τερματοφύλακα να περιμένει ουσιαστικά την τελική ειδοποίηση (και συνάμμα να δώσει και το δικό του τελικό ok) προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Πράσινους.

Από εκεί και πέρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Δεν αναφερόμαστε στον Χρήστο Δώνη, η ιδιαιτερότητα της περίπτωσης του οποίου είναι προφανής γι’ αυτό και οι συζητήσεις μαζί του έχουν -σκόπιμα και δικαιολογημένα- τοποθετηθεί σε χρόνο που θα έχουν ξεκαθαρίσει όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις.

Στις περιπτώσεις των Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον, τα δεδομένα τα έχουμε καταγράψει στο sportdog πριν καν γίνουν οι προτάσεις! Πολύ μεγάλη η απόσταση που χωρίζει το "τριφύλλι" με τον Αργεντινό, ο οποίος δεν δείχνει καμία διάθεση... βιασύνης στο να απαντήσει.

Ακόμη μεγαλύτερη αυτή στην περίπτωση του Σουηδού, για τον οποίο το πρόσθετο "επιβαρυντικό" συνίσταται στο ότι η πρόταση έγινε για να... γίνει ουσιαστικά, αφού πρακτικά μιλάμε για μείωση αποδοχών, προσφορά δηλαδή που είναι σαφής ως προς την τύχη που αναμένεται να έχει από τον παίκτη.

Και ίσως εδώ να έγκειται η δυσφορία που προκύπτει από την πλευρά του Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος ναι μεν δέχθηκε πρόταση για τριετή επέκταση συμβολαίου, ωστόσο οικονομικά η πλευρά του 20χρονου ποδοσφαιριστή δεν κρύβει το ότι σαφώς περίμενε κάτι καλύτερο, ειδικά από τη στιγμή που είναι προφανές ότι ο Ματίας Γιόχανσον δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μετά το καλοκαίρι.

Ενδιαφερόμενοι για τον νεαρό μπακ υπάρχουν, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και δεδομένα προσφέρουν περισσότερα απ’ ότι ο Παναθηναϊκός, ο ποδοσφαιριστής όμως περιμένει μια κίνηση έμπρακτης εμπιστοσύνης και αναγνώρισης της προοπτικής που φαίνεται πως υπάρχει, χωρίς να προτάσσει το οικονομικό. Απλώς, περιμένει κάτι καλύτερο από την υφιστάμενη πρόταση που έχει στα χέρια του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" στον ΠΑΟ με βασικό ξένο - Δεν τα βρήκαν για νέο συμβόλαιο - Τον "αρπάζει" μεγάλη ομάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags