Facebook Pixel Νίκος Τζώρτζογλου: Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ έκανε κάλεσμα για τη συνάντηση των Big 4 στο Ηράκλειο
| 2019-12-24 11:44:00

Πρόταση-"σταθμός" από Τζώρτζογλου: "Συνάντηση Big4 στην Κρήτη" - Προσωρινό Grexit;

Sportdog Team
Πρόταση-"σταθμός" από Τζώρτζογλου: "Συνάντηση Big4 στην Κρήτη" - Προσωρινό Grexit;

Τι ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Νίκος Τζώρτζογλου: Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ έκανε κάλεσμα για τη συνάντηση των Big 4 στο Ηράκλειο, ενώ έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του σε... πέντε γλώσσες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

"Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!

Σε αυτό το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που υπάρχει, καλύτερα να ευχόμαστε χρόνια πολλά σε πολλές γλώσσες, παρά ορισμένοι να χρησιμοποιούν τη «γλωσσομάθειά» τους, για να πρωταγωνιστούν με αρνητικό τρόπο στις φίλαθλες συνειδήσεις.

Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον, αυτές τις Άγιες Ημέρες, να αποβάλλουμε από τις σκέψεις όλα όσα μας ενοχλούν και μας οργίζουν.

Να έχουμε όλοι την υγειά μας, που αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και να απολαύσουμε αυτά τα Χριστούγεννα μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Κι ας έχουμε τη σκέψη ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σ΄ αυτό το έρμο ποδοσφαιρικό περιβάλλον στην Ελλάδα, που 20 χρόνια τώρα, μας αγανακτεί, μας πονάει, μας απογοητεύει…

Κι ας έχουμε την ελπίδα ότι πάντα το φιλόξενο Ηράκλειο, το πιο δυνατό μήνυμα προς αυτή την κατεύθυνση, σε μια αποσπερίδα-συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ με τη FIFA και την UEFA, με σκοπό να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας ή να το οδηγήσουμε σε προσωρινό GREXIT".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags