Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: "Ρουκέτες" στο Περιστέρι μετά την Τούμπα - Τι έγινε με δανεικό Ολυμπιακού
| 2019-12-24 11:58:00

"Ρουκέτες" στο Περιστέρι μετά την Τούμπα - "Καθαρίζουν" παίκτες - Τι έγινε με δανεικό από Ολυμπιακό!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ρουκέτες" στο Περιστέρι μετά την Τούμπα - "Καθαρίζουν" παίκτες - Τι έγινε με δανεικό από Ολυμπιακό!

Έξαλλοι στον Ατρόμητο, παίρνουν "κεφάλια". Ποιους εννοούσε ο Σάββας;

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Η χθεσινή "πεντάρα" από τον Δικέφαλο στην Τούμπα πέραν της... ιστορικότητάς της για τον Ατρόμητο (για πρώτη φορά στην ιστορία του ως Ατρόμητος δέχεται πέντε γκολ σε παιχνίδι Super League) όπως φαίνεται δεν θα περάσει χωρίς επιπτώσεις στο Περιστέρι. Και προφανώς το πρόστιμο που αναμένεται να επιβληθεί στους παίκτες είναι η μικρότερη από αυτές.

Τον τόνο έδωσε ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ο Ελληνας τεχνικός, ο οποίος έχει μόλις μια νίκη στις τέσσερις αγωνιστικές που έχει κάτσει στον πάγκο του Ατρομήτου, ξεκαθάρισε πως η κακή νοοτροπία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του και πως ο ίδιος είναι αρμόδιος να το λύσει, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "κάποια παιδιά που έχουν αυτή τη νοοτροπία δεν θα πρέπει να τα δούμε ξανά στον αγωνιστικό χώρο".

Σαφής και ξεκάθαρος ο Έλληνας κόουτς, ουσιαστικά προανήγγειλε είτε αποχωρήσεις από το Περιστέρι είτε "ψυγείο". Για ποιους χτυπάει η καμπάνα, άγνωστο, αφού όπως κυκλοφορούσε χθες από πηγές του Ατρομήτου κανείς δεν... ξεχωρίζει από τη συγκεκριμένη κατηγορία και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τελούν υπό κρίση και κανενός η θέση δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.

Το γεγονός όμως ότι ο Σάββας Παντελίδης, προχώρησε σε δύο αλλαγές στην ανάπαυλα κιόλας της χθεσινής αναμέτρησης, ίσως και να είναι ενδεικτικό για το ποιοι αποτέλεσαν τους βασικούς δέκτες της κριτικής του.

Οι δύο λοιπόν που αντικαταστάθηκαν στο ημίχρονο ήταν ο Απόστολος Βέλλιος και ο Θανάσης Ανδρούτσος (δανεικός από τον Ολυμπιακό), δύο βασικοί ως τώρα ποδοσφαιριστές για τους Περιστεριώτες, που οποιαδήποτε προφανώς ακόμη και σκέψη για "καρατόμησή" τους, συνιστά είδηση πρώτου μεγέθους για τον Ατρόμητο, χωρίς - επαναλαμβάνουμε- να έχει διευκρινιστεί επακριβώς η ταυτότητα των όσων "στοχοποίησε" ο έμπειρος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι ετοιμάζει ο... τρελός Σαββίδης για να πάρει πρωτάθλημα - "Τρέμουν" στο λιμάνι αυτή την επιστροφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags