Facebook Pixel ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: Έτσι θα κάνει το "μπαμ" ο Τίγρης - Μόνο με Λιβάγια τόσα λεφτά - Απίστευτο αυτό που διέρρευσε!
| 2019-12-24 18:40:00

Έτσι θα κάνει το "μπαμ" ο Τίγρης - Μόνο με Λιβάγια τόσα λεφτά - Απίστευτο αυτό που διέρρευσε!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι θα κάνει το "μπαμ" ο Τίγρης - Μόνο με Λιβάγια τόσα λεφτά - Απίστευτο αυτό που διέρρευσε!

Είναι μεγάλη... καψούρα. "Τρελή" πρόταση. Κάτι δεν κολλάει...

ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: Ότι είναι καλός παίκτης, βάσει του βιογραφικού του, ο Φεντερίκο Μπάρμπα προφανώς και δεν αμφισβητείται. Το ότι δεν παίζει τώρα, σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν στη Βαγιαδολίδ, μπορεί να οφείλεται σε χίλιους δυο λόγους και στο τέλος τέλος σε κάθε ποδοσφαιριστή μπορεί να συμβεί να μην κολλήσει κάπου. 

Ο βασικός όμως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου για την καρδιά της άμυνας της προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν σε Σεγούντα (σε πρωταγωνίστρια ομάδα) και καμπιονάτο, είχε αγορά πολύ πριν αποφασίσει πέρυσι να επιστρέψει στην Ισπανία για χάρη της Βαγιαδολίδ, παίζοντας όμως πλέον στην Πριμέρα και σίγουρα τον περιμένει τέτοια και στην πατρίδα του όταν -λογικά- θα τερματίσει πρόωρα τον δανεισμό του στον ισπανικό σύλλογο.

Εκεί άλλωστε που ποντάρει και η ΑΕΚ καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση για να τον αποκτήσει με νέο δανεισμό, αφού ο Μπάρμπα δεν θέλει να αγωνιστεί στη Serie b που πλέον βρίσκεται η Κιέβο. Πέραν βέβαια του ανταγωνισμού που δεδομένα θα υπάρχει για τον Ιταλό στόπερ, υπάρχει και κάτι ακόμη στην πρόταση της Ενωσης που δημοσιοποιήθηκε που δεν "κολλάει".

Η πρόταση δανεισμού είναι για 1,5 χρόνο, ως δηλαδή το καλοκαίρι του 2021 και προβλέπεται σε αυτήν option αγοράς ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Ποσό που προφανώς ξεφεύγει από οτιδήποτε έχει συνηθίσει ως τώρα η ΑΕΚ στη μεταγραφική της πολιτική με μόνη εξαίρεση σε όλα αυτά τα χρόνια να είναι ο Λιβάγια, η μόνη αγορά της δηλαδή που ξεπέρασε, έστω, το 1 εκατ. ευρώ και σίγουρα προκαλεί εντύπωση αφού η Ενωση… λαρτζ στις αγορές της, έχει δείξει πως δεν είναι.

Το δεύτερο ερωτηματικό που εύλογα προκύπτει είναι πως προσφέρεται αυτό το ποσό, ουσιαστικά το ποσό δηλαδή που πριν δύο χρόνια δαπάνησε η Κιέβο για να αγοράσει τον Μπάρμπα, όταν στο τέλος της περιόδου δανεισμού, το καλοκαίρι δηλαδή του 2021, ο Ιταλός στόπερ θα έχει έναν χρόνο ακόμη συμβολαίου με την Κιέβο!

Δηλαδή, η ΑΕΚ προτείνει στον ιταλικό σύλλογο ουσιαστικά 100% απόσβεση της επένδυσής της (τρία χρόνια αφότου έγινε)  σε χρονικό σημείο που δεν θα έχει κανένα διαπραγματευτικό ατού απέναντι σε άλλες προσφορές, αφού ο Μπάρμπα θα  μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί έξι μήνες αργότερα (τον Ιανουάριο του ’22).

Ή κάτι λοιπόν δεν έχει μεταφερθεί σωστά, ή κάτι -ξαναλέμε- δεν κολλάει εδώ…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελισσανίδης όπως Μαρινάκης - Πώληση που ταράζει τα νερά στην ΑΕΚ - Δεν είναι ο Μάνταλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags