Facebook Pixel Γιάννης Φετφατζίδης - Παναθηναϊκός: Ξεχάστε τα όλα! Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια για Φετφατζίδη - Τραγικό για ποιον τον "έκοψαν"!
| 2019-12-24 22:16:00

Ξεχάστε τα όλα! Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια για Φετφατζίδη - Τραγικό για ποιον τον "έκοψαν"!

του Νίκου Στεργίου
Ξεχάστε τα όλα! Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια για Φετφατζίδη - Τραγικό για ποιον τον "έκοψαν"!

Τα "όργια" του εκθέτουν κόσμο. Πολλά γράφτηκαν αλλά...

Γιάννης Φετφατζίδης - Παναθηναϊκός: Η προχθεσινή εμφάνιση, μία ακόμη εξαιρετική, του αναγεννημένου στον Αρη Γιάννη Φετφατζίδη κόντρα στον Παναθηναϊκό, εύλογα αναμόχλευσε το καλοκαιρινό φλερτ των δύο πλευρών. Ανεξαρτήτως του τι γίνεται προσπάθεια να περάσει επικοινωνιακά από την πλευρά των Πράσινων, η αλήθεια είναι πως ο "Φέτφα" δεν επιλέχθηκε ως ποιοτική λύση από το υπεύθυνο για τις μεταγραφές δίδυμο του συλλόγου.

Είναι αλήθεια πως την προσέγγιση στον διεθνή εξτρέμ την έκανε ο Γιώργος Δώνης. Και αυτός ήταν που ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα των συζητήσεων. Εξ αρχής όμως, στον "Φέτφα" μεταφέρθηκε μια… συντηρητικότητα από την εν λόγω  προσέγγιση. Κανείς και σε καμία περίπτωση δεν του έδειξε πως είναι βασική επιλογή, αλλά ακόμη και αν δεν έγινε σαφές, αφήνονταν έστω να εννοηθεί, πως η περαιτέρω κίνηση εκ μέρους του Παναθηναϊκού, ήταν σε άμεση εξάρτηση με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους βασικούς στόχους των "πράσινων" για τους εξτρέμ.

Είναι επίσης αλήθεια πως ο Νταμπίζας ήταν, εξ αρχής, λιγότερο "ζεστός". Κανείς όμως, ούτε ο Δώνης, ούτε ο Νταμπίζας δεν μπήκαν περαιτέρω στη διαδικασία για να συζητήσουν ουσιαστικά με τον Φετφατζίδη. Τον είχαν στο… περίμενε και όταν η πλευρά του "Φέτφα", έχοντας στα χέρια της την πρόταση του Αρη, έκανε το ύστατο άνοιγμα προς την πλευρά του Παναθηναϊκού για να ενημερώσει ότι δεν μπορεί προφανώς να περιμένει άλλο, δεν άκουσε το παραμικρό, παρά μόνο το (ουσιαστικά) "δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη".

Και αυτό παράλληλα με την (και εδώ εκ των υστερών) δικαιολογία πως ο Φετφατζίδης κόστιζε πολλά, ή για να το πούμε ακριβέστερα, κόστιζε περισσότερα από όσα ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν οι "πράσινοι" για τον εξτρέμ. Ο Παναθηναϊκός που έδωσε συμβόλαιο το καλοκαίρι σε τρεις εξτρέμ (τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκαν τότε), τον Ζαχίντ, τον Μολό και τον Μπεκ (και να μην ξεχνάμε και τον Κολοβό,  ο οποίος ήρθε λογιζόμενος από τα media τουλάχιστον ως μια λύση που κυρίως θα προσφέρονταν από τα άκρα του γηπέδου…), επιλέγοντας -γιατί επιλογή ήταν και μάλιστα κοινή των υπευθύνων…- να μην ασχοληθεί με τον Φετφατζίδη.

Για το αν ήταν σωστή ή όχι απόφαση, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό τινάζει την μπάνκα ο Αλαφούζος - Φήμες ότι αλλάζει χέρια ο ΠΑΟ - Κάνει "ντου" ο Δημήτρης;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags