Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σβέριρ Ίνγκασον: Το ρεπορτάζ που θα διαβάσετε μόνο στο sportdog!
| 2019-12-26 13:15:00

Ούτε σε όνειρα! "Πουλάνε" άσο του ΠΑΟΚ με 20 εκατ. - Ήρθαν Ελλάδα, προτιμούν Ερυθρόλευκο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ούτε σε όνειρα! "Πουλάνε" άσο του ΠΑΟΚ με 20 εκατ. - Ήρθαν Ελλάδα, προτιμούν Ερυθρόλευκο!

Τι διαβάσαμε πάλι! Ποιον "τελειώνουν". Μην ψαρώνετε...
 

ΠΑΟΚ - Σβέριρ Ίνγκασον: Αφού απέκτησε τη μισή ΣούπερΛιγκ, κάνοντας scouting – όπως γράφτηκε – σε επτά ποδοσφαιριστές ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, η… παροικία στόχων της Λοκομοτίβ Μόσχας (σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα έχουν αναφερθεί στα ελληνικά media) αυξάνεται. 

Τελευταίος κρίκος λοιπόν της σχετικής αλυσίδας; Ο Σβέριρ Ινγκασον, για χάρη του οποίου (αλλά και τον Δημήτρη Γιαννούλη) φέρεται  να βρέθηκε απεσταλμένος της «Λόκο» στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο. Πάμε πάλι από την αρχή στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Λοκομοτίβ τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία scouting. Απλού scouting. Η αλλαγή στη νομοθεσία στη Ρωσία που θα υποχρεώσει τους εκεί συλλόγους σε περιορισμό του αριθμού των ξένων εκκινεί το καλοκαίρι και αναγκάζει τις ρωσικές ομάδες να ψάχνουν πλέον τρόπο να ξεφορτωθούν ξένους και όχι, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, να αγοράσουν.

Ακόμη όμως και αν ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση, η Λοκομοτίβ δεν ψάχνει τώρα για στόπερ. Πόσο μάλλον για κάποιον που κοστολογείται βάσει buy-out (αν υποθέσουμε φυσικά πως η καθόλου αξιόπιστες σχετικές αναφορές για διάφορες ρήτρες αποδέσμευσης από τον ΠΑΟΚ ισχύουν…) στα 20 εκατ. ευρώ. Αλλά και επίσης, ποιος ο λόγος να γίνει σκάουτινγκ από ρωσική ομάδα σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή αγωνίζονταν στο ρωσικό πρωτάθλημα;

Κοντολογίς. Θέμα Λοκομοτίβ – Ινγκασον δεν υπάρχει ούτε καν στη φαντασία. Η μόνη εξαίρεση που άμεσα, εν όψει Ιανουαρίου δηλαδή, θα μπορούσε να κάνει η Λοκομοτίβ στη μεταγραφική της πολιτική (βάσει πάντα της αλλαγής στη νομοθεσία στη Ρωσία) θα ήταν η απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Εξ ου και το σκάουτινγκ στον Τσιμίκα, αυτός και ο λόγος που «βλέπει» και ΠΑΟΚ για χάρη του Γιαννούλη.

Οπως όμως και σε αυτήν την περίπτωση έχουμε αναφέρει στον sportdog, κανείς από τους δύο διεθνείς άσους δεν ενδιαφέρεται να μετακομίσει στη Ρωσία. Οπότε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι το... μπαμ Σαββίδη από Ελλάδα - "Γλέντησε" Άρη και Ολυμπιακό - Θα τρελάνει την Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags