Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: Θα μείνει για πάντα στον Δικέφαλο!
| 2019-12-27 10:30:00

Τρελός ΠΑΟΚτσής ο Βιεϊρίνια - Είναι 34 ετών, θέλει βασιλικό συμβόλαιο - Τι ισχύει για Κατάρ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελός ΠΑΟΚτσής ο Βιεϊρίνια - Είναι 34 ετών, θέλει βασιλικό συμβόλαιο - Τι ισχύει για Κατάρ!

Η συμφωνία με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται σε έξι μήνες. 
 

ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: Αλήθεια είναι προφανώς πως το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάπου εδώ όμως, τόσο… σύντομα τελειώνουν και τα «ανησυχητικά» για τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός των νταμπλούχων, όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην Τούμπα, συνέδεσε με τα ασπρόμαυρα το τέλος της καριέρας του.  Συνέδεσε με τον ΠΑΟΚ και την μετά το ποδόσφαιρο καριέρα του, συνέδεσε με την πόλη του πλέον, τη Θεσσαλονίκη, την οικογενειακή του ζωή.

Τελεία και παύλα. Δεν είχε, δεν έχει, δεν θα έχει την παραμικρή σκέψη φυγής από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη για όλο το χρυσάφι του κόσμου. Γνωρίζει  και ο ίδιος πως τα πάντα αναφορικά με τη συνέχεια της καριέρας του, για όσο επιλέξει ο ίδιος να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, θα έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζει πως για όσο θέλει να παίζει, τόσο θα έχει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο». Εξαιρετική η σχέση του, πολύ παραπάνω και περισσότερα από επαγγελματική, με τους διοικούντες, μοναδική η επαφή του με τον κόσμο του «δικεφάλου», δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν στον Βιεϊρίνια ένα μελλοντικό (όποτε αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του) διοικητικό παράγοντα της ομάδας.

Η προοπτική της νέας μετανάστευσης ούτε μπήκε, ούτε θα μπει στο μυαλό του Πορτογάλου. Ακόμη και… λογιστικά να τα βάλουμε κάτω (πέραν των προηγούμενων που είναι οι κύριο λόγοι), ο Βιεϊρίνια αφενός δεν έχει οικονομική ανάγκη για να αναζητήσει στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και στα 34 τα ποδοσφαιρικά Ελ Ντοράντο των ημερών μας, αλλά και αφετέρου τόσο το υφιστάμενο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ όσο και το επόμενο, θα είναι… βασιλικά!

Πότε θα το κάνει; Οπότε το αποφασίσει ο ίδιος. Και πιστέψτε μας, κανενός το αυτάκι στον ΠΑΟΚ δεν ιδρώνει από το ότι σε λίγες μέρες θα μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του τρέχοντος συμβολαίου του. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν πάει πουθενά, ούτε καν σκέφτηκε ποτέ να το κάνει και δεν δελεάζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Bόμβα" στα οικονομικά του ΠΑΟΚ- "Έσκασε" ρεπορτάζ-"φωτιά" - Πεταμένα 6,5 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags