Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελές φήμες στο εξωτερικό για... βόμβα - "Γελάει" ο Αλαφούζος - Γίνεται;
| 2019-12-27 11:40:00

Τρελές φήμες από Ελλάδα για... βόμβα στον ΠΑΟ - Ηχηρή αποχώρηση, "γελάει" ο Αλαφούζος - Θα γίνει;

του Νίκου Στεργίου
Τρελές φήμες από Ελλάδα για... βόμβα στον ΠΑΟ - Ηχηρή αποχώρηση, "γελάει" ο Αλαφούζος - Θα γίνει;

Τι γράφουν για ποιον; Υπάρχουν πιθανότητες; Έχουμε το ρεπορτάζ...

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Η ευκαιρία (η πρώτη στην καριέρα του...) τού Γιάννη Μπουζούκη να κάνει το βήμα στο εξωτερικό ήταν το περασμένο καλοκαίρι. Τότε, ο "Μπούζου", ορθά σκεπτόμενος, επίλεξε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, από το να μπει σε διαδικασία μεταγραφής.

Ενδιαφερόμενοι υπήρχαν, αλλά ο 22χρονος χαφ θεωρούσε πως έπρεπε να παραμείνει στους Πράσινους προκειμένου να βελτιωθεί και να δουλέψει περισσότερο, ώστε να είναι έτοιμος όταν και εφόσον προκύψουν οι επόμενες ευκαιρίες για να κάνει το συγκεκριμένο βήμα.

Οι "ματιές" λοιπόν της Σέλτικ υπήρχαν από τότε. Αλλά ήταν αυτό ακριβώς, ματιές. Τίποτα περισσότερο. Ουσιαστικότερο ενδιαφέρον για τον παίκτη υπήρχε από Πορτογαλία και Ολλανδία, αφού οι πρωταθλητές Σκωτίας πέραν του scouting ποτέ δεν επισημοποίησαν, καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, το ενδιαφέρον τους.

Τις τελευταίες μέρες, o Γιάννης Μπουζούκης έχει επιστρέψει (και) στα σκωτσέζικα media, με αρκετές αναφορές για ανανέωση του ενδιαφέροντος των "τριφυλλιών".

Πέραν του ότι είναι ένα θέμα που προέκυψε από την Ελλάδα και αναπαράγουν τα εκεί media (χωρίς αξιόπιστα μέσα να έχουν συντηρήσει ή διερευνήσει περισσότερο), η αλήθεια είναι πως το στάτους του scouting των "καθολικών" για τον παίκτη δεν έχει αλλάξει. Παρακολουθούν (περιστασιακά) παιχνίδια του, ενημερώνονται για την πορεία του, αλλά ως εκεί. Τίποτα περισσότερο. Τον έχουν στην ατζέντα τους για περαιτέρω παρακολούθηση, επ' ουδενί για άμεσο μεταγραφικό στόχο.

Δεν υπάρχει συνεπώς καμία πιθανότητα άμεσης κίνησης, άκρως αμφισβητήσιμο αν και εφόσον θα γίνει και ποτέ, αφού επαναλαμβάνουμε, αυτό που κάνει η Σέλτικ με τον άσο του "τριφυλλιού", το κάνει για δεκάδες (πιθανώς και περισσότερους) ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Δεν σημαίνει πως θα τους αποκτήσει όλους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι' αυτό τινάζει την μπάνκα ο Αλαφούζος - Φήμες ότι αλλάζει χέρια η ΠΑΕ - "Ντου" Γιαννακόπουλου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags