Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στον... αέρα ονόματα-φωτιά - Έγιναν... εγκλήματα - Τους αρπάζουν;
| 2019-12-27 15:10:00

Δύσκολες ώρες για ΠΑΟ - Στον... αέρα τρία ονόματα-φωτιά - Έγιναν... εγκλήματα - Τους αρπάζουν;

του Νίκου Στεργίου
Δύσκολες ώρες για ΠΑΟ - Στον... αέρα τρία ονόματα-φωτιά - Έγιναν... εγκλήματα - Τους αρπάζουν;

Γιατί δεν υπογράφουν; Ποιοι την... πάτησαν; "Καυτό" παρασκήνιο.

Παναθηναϊκός: Καθημερινές, όσο πλησιάζει η Πρωτοχρονιά ακόμη περισσότερο, οι αναφορές για τα θέματα με τις εκκρεμείς ανανεώσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό.

Τα πράγματα, λίγο πολύ, γνωστά. Τεράστια η διαφορά με τον Εμάνουελ Ινσούα, υπαρκτή, αλλά με κλίμα συναίνεσης για την κάλυψη της με τον Σωκράτη Διούδη, πρόταση κατατεθειμένη στον Κώστα Αποστολάκη, αλλά δεν καλύπτει τον νεαρό δεξιό μπακ, δεν έχει γίνει ουσιαστική κουβέντα με τον Χρήστο Δώνη ακόμη, ενώ ανοιχτά είναι τα μέτωπα για τους πιτσιρικάδες, Γιώργο Βαγιαννίδη και Ανδρέα Αθανασακόπουλο.

Γι' αυτούς τους δύο, αλλά και για τον Κώστα Αποστολάκη, υπάρχουν πολλά "αλλά" που μπαίνουν στο μυαλό και στη σκέψη των ποδοσφαιριστών, πέραν των όποιων διαφορών υπάρχουν στο οικονομικό σκέλος.

Κυρίως προκύπτουν από την πρακτική που ακολουθήθηκε στον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι. Βαγγέλης Θεοχάρης, Φάνης Μαυρομάτης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης οι... σκέψεις! Εξηγούμαστε. Οι τρεις προαναφερθέντες επέκτειναν τα συμβόλαιά τους κατά τη διάρκεια της περασμένης μεταγραφικής περιόδου.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Φάνης Μαυρομάτης από βασικός πέρυσι είναι... εξοβελισμένος και πρακτικά εκτός rotation, ακόμη χειρότερη η μοίρα και το στάτους του Βαγγέλη Θεοχάρη, ο οποίος ψάχνει και ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός, ενώ δανεικός παραχωρήθηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, χωρίς οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού να εξασφαλίζουν πως ο δανεισμός του θα του προσφέρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στον Πανιώνιο!

Αυτά βλέπουν -καμία δηλαδή λογική και συνέχεια ως προς την περίφημη αξιολόγηση με την οποία ανανέωσαν οι προαναφερθέντες- οι "μικροί" που περιμένουν πλέον στη σειρά τους για να επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους και σκέφτονται διπλά και τρίδιπλα προτού συναινέσουν στις προτάσεις που τους έχουν κατατεθεί.

Κοινώς, πέραν των πρακτικών, χρειάζονται και συγκεκριμένο πλάνο και δεσμεύσεις, που -κακά τα ψέματα- η πρακτική του συλλόγου έναντι των προηγούμενων, δεν τις επιτρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λύθηκε το μυστήριο, θα τρελαθούν οι οπαδοί - Γιατί τα σκάει ο Αλαφούζος - Ξεχρεώνει άμεσα και...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags